potrzebuje porad ! szybko !
potrzebuje porad ! szybko !
Jaki lepiej wziąźć amorek ?? Suntour DURO czy SUNTOUR NS 130 mm (2004r) ??? Chodzi mi o konkretnie te dwa amorki ! żadne inne.
Doradźcie który jest lepszy (i dlaczego). (do rowerka do streetu).
Doradźcie który jest lepszy (i dlaczego). (do rowerka do streetu).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dałbym hmmm.... 340 zeta ... chyba nie tak mało brakuje. ale nawet gdybym miał dołożyć jakieś 200 zł to narazie nie chce ! mało mam kasy a jeszcze ramke kupuje ... (może obręcze ale to nie wiem).
Ps. myśle że po małym tuningu amorek będzie lepiej chodził.
Więc pytam KONKRETNIE ! który lepszy ?? Suntour DURO czy NS 130 mm ??????????
Ps. myśle że po małym tuningu amorek będzie lepiej chodził.
Więc pytam KONKRETNIE ! który lepszy ?? Suntour DURO czy NS 130 mm ??????????
duro teoretycznie nowysz bo nastepca ns wiec ja bym wzial duro jak juz n apoczatke bedzie dobry na pewno nie przesadzajmy marcok od razu nie jest potrzebny :] ...
pzdr 900
SPRZEDAM CZESCi !!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41805799
pzdr 900
SPRZEDAM CZESCi !!!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41805799
www.mm-foto.pl
mi sie jednak zdaje ze do streetu to mniejszy skok sie bierze. ale nie wiem niech sie streetowcy wypowiedza. moj braciak ma jakiegos suntora do xc i zdaje mi sie ze byl by lepsz. chodzi ladnie a do tego mniejszy skok i lzejszy. nie kupuj tylko sutoura XCP 80 bo to gowno, mam w drugim biku ( do xc ) i ledwo chodzi. moze mam ******* model, a moze tak jest. aha ale marcoki rzadza, mam DJ-ta z 2003, z 110mm i uwarzam ze byl by lepszy :) nara pozdro.
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
-
- Kontakt:
xxander powiem Ci szczerze, że nie używałem żadnego z tych amortyzatorów i nie wiem jak pracują, ale jakbym miał kupować pomiędzy tymi dwoma, kupiłbym nowego duro ( i nic w nim nie grzebał - niech jeździ ;)
Pozdr i powodzenia w wyborze ;)
Łukasz
Pozdr i powodzenia w wyborze ;)
Łukasz
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
jejku xxx............. ktoś tam przecierz za te 400zł możesz już całkiem konkretnego marzocha dorwać na allegro z 2000r z tą odkręcana koroną busterem dla mnie to jest super sprawa i jezeli juz jakiś z tego roku to tylko ze skokiem 100mm 130mm za szybko łapią luzy i są bardziej podatne na uszkodzenia a za ok 500 juz wyrwiesz blacka widzisz ile jest możliwości a ty chcesz kupić duro przecierz ten amorek sie nadaje na złom
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
kumpel polamal duro... pekl mu boster laczacy lagi. i to na jakiejs malym uskoku w lesie. jak da foty yo podrzuce :) a z tymi marcokami to na allegro krucho i cos drogo (bywalo taniej :) wiec szukaj i nie kupuj duro. bo to moim zdaniem syf... i do streetu to nawet ci starczy 80mm powitrze z jedn asprezyna marcok jakis, albo blacka szukaj. jak chcesz cos dobrego kupic to nie SR :) pozdr....
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
pierdoleni że street wymaga mniejszego skoku niż 10 ja mam 140 jerzdże na dropach chopach i w streecie ile da się załapać i mi pasuje i skok nie przeszkadza tak naprawde ważana jest praca i to najwiekszy szkopół tego wyboru chyba duro ale zastanów się na d sztywnym widelcem też fajna opcja
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517