redbull busters 2004 warsaw film
redbull busters 2004 warsaw film
eSeS Vidz
-
- Kontakt:
dobra nie chce zakłada new topica wię powiedzcie mi co zrobic mam kompa z którego sciągnełem filmik(nwd V) wiec teraz jak go nagrałem (na cd)to na tym kompie(natym co sciągałem)on działa no problemo ale na innym kompie pokazuje się bład (jest do wyboru wyślij raport; niewysyłaj{wiecie o co chodzi??!!??!}) no co zrobic morze jakis kdeków braknie lub czewko piszcie bo to pilne moze format zmienic plik w formacie standardowym wmv
jebac nikoma
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
oo nareszcie porządny film z RBB bo reszta co widziałem to była taka pyta zę ho ho ho hej hej
fajna muzyka i montaż nho i jakośc gites, wreszcie cos widać i można było zobaczyć że tam naprawde porzadne triki szły :P
a co to był za kolo co tam backflipa kręcił ?? on był na MTB :D taki na biało czarnym biku
fajna muzyka i montaż nho i jakośc gites, wreszcie cos widać i można było zobaczyć że tam naprawde porzadne triki szły :P
a co to był za kolo co tam backflipa kręcił ?? on był na MTB :D taki na biało czarnym biku
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- Kontakt:
www.republika.pl/bezowiak wejdzicie w dzial filmy i tam jest filmi z reb bull basters. ogladajcie i piszice co chcecie :) heh
BEZOWIAK www.bezowiak.neostrada.pl -nasz klub
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]
ZAPRASZAM! beżowe jasne pełne ;) BJP i FR:]