no wlasnie co to za amor --> http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=394806
nie chodzi mi o firme czy nazwe tylko co to wogole jest. na jakiej zasadzie on dziaja, jak sie kolo trzyma, czy dobrze sie na tym jezdzi i ogolne informacje na ten temat!
jak kiedys jakiś koleś na wiścigu XC w wisle wyskoczył z takim czymś tyle że włąsnie do XC to myślałem że zaraz się wywali... a jedna goleń dlatego a żeby zmniejszyć wage...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
to ze cedric na nim jezdzi to wiem bo nie raz go widzialem na nim
ale czy na tym sie dobrze jezdzi bo cos sobie nie moge tego wyobrazic. jak sie amor dobija to nie skreca mu czasem e lewo? na jakiej piescie sie jo montuje?
kurwa gowno i tyle jak to ma byc sztywne to ja waldus jestem
ja piernicze czego ci ludzie juz nie wymyslą ja bym sie na tym bal jezdzic
wogole to wyglada jak by sie polamac mialo eee tam dorado albo 888 lepsze
kurwa gowno i tyle jak to ma byc sztywne to ja waldus jestem
ja piernicze czego ci ludzie juz nie wymyslą ja bym sie na tym bal jezdzic
wogole to wyglada jak by sie polamac mialo eee tam dorado albo 888 lepsze
Haa, wiedziałem że ktoś coś takiego napisze. To nie jeździj.......Lefty jest bardzo lekki i do tego niesamowicie sztywny - 100 razy lepszy niż te wasze dirtdżampery. Piasta jest do tego oczywiście specjalna. Poza tym Dorado czy 888 to widelce do zepełnie czego innego.
[b]sopelnysa[/b] czuc pajaca na dragstarze. Lefty to bodaj NAJSZTYWNIESZY BOCZNE widelec NA SWIECIE. A lefty to nie jeden model - sa i XC, sa DS czy jak kto tam woli. Chcialbym jakiegos rowera z tym dorwac. Strasznie jestem ciekawy jak to dziala :) Z tego co wiem, to oś w tm amorku jest jakas taka stożkowa. Zreszta co ja bede pisal - wyzje jest link. nie sprawdzalem, ale mze cos tam ciekawego jest :)
Jezdzilem kiedys na tym, na wersji z 100m skokiem. Chodzi bardzo przyjemnie, plynnie, ale ciezko sie przyzywczaic do braku jednej goleni (jezdzilem jeden dzien tylko)... Ciagle ma sie wrazenie, ze czegos brakuje; ruinuje psychike taka jazda ;-DDD Co do sztywnosci to zadnych zastrzezen, piasta jest jak ktos wczesniej wspomnial w ksztalcie stozka. Ogolnie calkiem dobre wrazenia.