kto się zna na budowie dirtów i..

pertynek
Kontakt:

Post autor: pertynek »

kacper, ty moja dziwko...

chetnie bym se pojeżdził w takim parku...
fuck off
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

pertynek, jakos nie kojarzę cię po ksywie... poza tym, jestem dziwką tylko dla mustafy z gocławia :D
ale do rzeczy
http://s14.yousendit.com/d.aspx?id=0LDO ... PD3HP6I7RZ
tu jest plan terenu pod park. całość ma mniej więcej 400m długości i jakieś 30-40m szerokości po lewej stronie. ten "rogalik" to górka. nie wiem dlaczego taka dziwna, ale taka jest. ma jakieś 8m wysokości. prawdopodonie będzie można ja podwyższyć o kilka metrów po lewej stronie by stwożyć miejsce na podest startowy.
ja myślałem i jakimś torze po lewej od górki (początek oczywiście na "szczycie") i wzdłuż toru jakieś dirty lub stoły (bezpieczniejsze dla dzieciaków) w rytmie.
po prawej stronie trzeba stworzyć prosty tor dla dzieciaków i amatorów. jakieś małe, płaskie hopki, fale, zakręty. może coś takiego jak na Kępie Potockiej w W-wie, gdzei się te pikniki rowerowe odbywały.
pozdro

frango
pertynek
Kontakt:

Post autor: pertynek »

ja tez cie nie kojarze po ksywce, poznałem twojego bika !!!
fuck off
Serdak
Kontakt:

Post autor: Serdak »

no i wyszło na to że wszytkie drogi prowadzą na Gocław :]
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

fajnie ile to bedzie z krk albo z ns (nowy sacz)
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

jak cos bedzie to spoko bo mieszkam 50 km od zamościa. A to prawda że w zamościu zrobili jakis skatepark ??
Rower ??? A co to ??
radzio89
Kontakt:

Post autor: radzio89 »

no skatepark zrobili, ale tak ****** że daj spokój:/ a na dodatek jest obok tabliczka na której jest regulamin---> zakaz jazdy rowerem (bmx-em także)..
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

qrde a u nas miasto robi tor z płaskimi chopami bo te dirtowe niebezpieczne....no poyebało iuch, same stoliki bedą na torze a do tego musimy dirt zrobic sami gdzies na dziko...lipa
Gość

Post autor: Gość »

ja sie znam
radzio89
Kontakt:

Post autor: radzio89 »

i jak frango, cos sie dowiedziałeś konkretnego? gdzie to ma byc, czy serio warte zainteresowania i wogóle?
frango
Kontakt:

coś mi sie wydaje, że posty zniknęły z forum :O
właśnie się okazalo, że się Kopacz wypisał w całej imprezy, więc nadal poszukuję kogoś kto się zna na budowie hop.
mam jedną istotną informację więcej... skalę mapy - 1:500, czyli 1cm to 5m
pozdro

frango
Slipczak
Kontakt:

Post autor: Slipczak »

Ja mieszkam 30 km od Zamoscia i jestem tam stałym bywalcem i znam ludzi ale pierwsze słysze zeby cos robili a skad ty sie o tym dowiedziałes frango od jakiegos bikera czy z urzedu i co to ma wogóle byc. I od kogo dostałes to info :> pozdrawiam i czekam moze to nie jest kawal
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

a kurde z dominikiem gadales ?? moze z nim sie uda zalatwic bo jego dirty sa naprawde bardzo fajne !! a Waldkiem - Fat pigiem tez moglbys pogadac,
www.hcfr.pl !!
frango
Kontakt:

slipczak, info jest prosto z urzędu, dobry znajomy mojego starego jest prezydentem Zamościa :) i dlatego, że sprawa jest poważna szukam ludzi co się trochę zaangażują w projekt.
Bkillah, chyba faktycznie zadzwonię do Dominika, a z Waldek to strasznie rzadko na gg jest i ciągle nie mogę go złapać
pozdro

frango
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

to na jutrzene wpadnij to go spotkasz :P
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
frango
Kontakt:

przemoo, chłopcze ;) niegłupi pomysł... a o której?
pozdro

frango
Slipczak
Kontakt:

Post autor: Slipczak »

Ja sie znam na budowie dirtów i innych pysznych rzeczy wiec słuze pomoca jak by co powiedz staremu niech przekaze prezydentowi zamoscia ze slipczak zrobi tylko zwolnienie z lekcji niech mi napisze
Waldo
Kontakt:

Post autor: Waldo »

frango pisz do mnie poczta eklektoniczna
grooby26@wp.pl
mam w ***** pomysłow
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
Miro
Kontakt:

Post autor: Miro »

Jeśli chodzi o nasze miasto – Zamość, to jak narazi mamy dość spore grono bikerów którym władze miasta zafundowały ścieżkę rowerową przy jednej z głównych ulic, jest tu także skatepark; tzn tak go nazywają ale ze skateparkiem to ma on niewiele wspólnego J Miejmy nadziej ze znajdą się fundusze na dalszą budowę ścieżek rowerowych w naszym mieście, a skatepark zostanie rozbudowany. Zamość jest raczej równiną więc nie ma mowy tu o trasie do DH bo nie ma z czego zjeżdżać, ale na hopy jak najbardziej znalazło by się miejsce. O ile informacje o zamojskim bike parku są prawdziwe to miejmy nadzieje ze zostanie on wykonany lepiej niż wspomniany powyżej skatepark; i tu apelacja do panów inżynierów wykonujących ten projekt, w razie jakichkolwiek wątpliwości co do wyglądu bike parku proszę o kontakt z Slipczakiem z Tomaszowa oraz z Remkiem z Zamościa. Ja ze swojej strony mogę zapienić informacje o powstaniu bike parku wraz ze zdjęciami umieszczonymi na zamojskiej stronie rowerowej www.bikezone.pl
ODPOWIEDZ