24" czy 26" na tyle
24" czy 26" na tyle
Muszę wymienić obręcz z tyłu i zastanawiam się czy nie zmniejszyć kola do 24". Napiszcie jakie są plusy i minusy takiej zmiany. Mam hardtila i jeżdżę na streecie.
-
- Kontakt:
==TIMMY nie przeczytałeś dokładnie mojego tekstu są tam takie słowa jak: " muszę WYMIENIĆ obręcz z tułu i zastanawiam się czy nie zmniejszyć KOŁA do 24"
I nie denerwuj się tak, ale to że umieściłem ten tekst w " dla początkujących" powinno dać Tobie do myślenia, że nie jestem stałym bywalcem tego forum i mam prawo nie wiedzieć, że mam tematu SZUKAĆ, a nie poprostu napisać co mnie boli, bo chyba o to chodzi. Oczywiście gdy następnym razem zapragnę skorzystać z rady serdecznych kolegów najpierw poszukam danego tematu, aby nie zaśmiecać forum. Pozdrawiam ==POINTGLOGOW TY także nie przeczytałeś dokładnie mojego tekstu, ale dzięki za rady. Pozdrawiam
I nie denerwuj się tak, ale to że umieściłem ten tekst w " dla początkujących" powinno dać Tobie do myślenia, że nie jestem stałym bywalcem tego forum i mam prawo nie wiedzieć, że mam tematu SZUKAĆ, a nie poprostu napisać co mnie boli, bo chyba o to chodzi. Oczywiście gdy następnym razem zapragnę skorzystać z rady serdecznych kolegów najpierw poszukam danego tematu, aby nie zaśmiecać forum. Pozdrawiam ==POINTGLOGOW TY także nie przeczytałeś dokładnie mojego tekstu, ale dzięki za rady. Pozdrawiam
ok, rozbawiło mnie to "zmniejszanie" i tyle. 24" jest lepsze, bo mocniejsza i daje szybszy rozpęd, rower jest też bardziej skrętny. na początku jest trochę dziwnie, ale potem wypas. nie zdenerwowałem się, ale naprawdę wcześniej już tyle napisano o 24", że nie wiem czy coś nowego można jeszcze dopisać.