ŁÓDŹ ==> Po Zawodach ;)

goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Co do samych zawodów to pomyślałem sobie, że może napisze co o nich sądze, w sumie Organizatorzy uczą się na błędach.

Ogólnie impreza na prawde fajna, pomysł super, ma potencjał na przyszłość. Takie zawody miały miejsce po raz pierwszy i nastęopne na banmk będą tylko lepsze.

Co do trasy to nasz łódzki "Gravity slave":) na prawdę robił wrażenie i skok z wyższego najazdu z jakims trikiem był widowiskowy!!
"Step-up" tyż fajny choć szkoda, że wszyscy wkoczyli;)
Kan. szczebelki troche biedne ale co tam można zbudować i tak zaraz rozkradną ... :( takie realia.

Co do samej atmosfery to:
a. no z muzyczką była trochę przeginka nie dość, ze drumy to jeszcze tak głośno... chyba nie ma aż tak wielu fanów tej łupanki, to bym zmienił.

b. jeśli były tam przy mecie coś takiego jak kiełbaski, serwis, itp to dałbym to na ta łączkę przy dropie w sumie tam najwięcej ludzi stało i lepiej by to razem grało...

Zawodników faktycznie niewielu.
Czy to trudność trasy czy słaba reklama? Jeśli to drugie to ten weekend był dal organizatorów na pewno pechowy. W sumie chyba 3 "duze" imprezy rowerowe, więc trudno żeby wszyscy przyjechali do nas...
Jesli to trudnośc trasy no to respect tylko trzeba lepszych jeżdżochów naspraszać, żeby nie mowili, że i tak by przejechali ale nie pojechali:). <Ja zaznaczam, że bym nie przejechał. (Drop i stepup działają na moją wyobraźnię:)>

generlanie od 1 do 6 daję 4 :) Pozdro i szacunek:) dla Macka i Patrycji!! mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej!!
"Hey ho lets go!"
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Ja w sumie to nawet nie wiem gdzie te zawody były :D
może ktoś podać orintacyjnie okolice (np. niedaleko M1 albo coś)???
Pozdrawiam
wasabi
Kontakt:

Post autor: wasabi »

link do kilku fotek jakie udało mi sie zrobić na niedzielnych zawodach. z góry uprzedzam: amatorszczyzna i cieniactwo - wyrażam się tu oczywiście o moich zdjeciach :)

http://www.pbase.com/norekon/freeride_in_d&page=1

pozdro z lumumbowa
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

a mnie nie bylo przez jednego jebnietego hayes'a ktory po nacisnieciu klamki serwuje fontanne plynu w twarz:/
ale hujnia...-ze mnie nie bylo:/
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

A tak jesli juz jestesmy przy zawodach to tutaj macie jeszcze jeden filmik, rowniez z Lodzi z zawodow ktore odbyly sie w pazdzierniku na Rogach :) http://www.eengoedidee.nl/videoz/mountainbike/rogi.wmv
n0 ridE n0 fUN
romi
Kontakt:

Post autor: romi »

szkoda ze nie moglem tam byc bo musialem pojechac na pierdzielona komunie do kielc
ODPOWIEDZ