trek bruiser 3
trek bruiser 3
Cokolwiek ktokolwiek coś o nim słyszał cena 4999zł. Tu macie linke
http://www2.trekbikes.com/en/Bikes/Moun ... Bruiser_3/
Myśle że lepszy do fr niż AC ten na 2005 i specialized który się podobno łamie i ma napinacz... Wygląd troche dziwny ktoś ma fotki na żywo?
http://www2.trekbikes.com/en/Bikes/Moun ... Bruiser_3/
Myśle że lepszy do fr niż AC ten na 2005 i specialized który się podobno łamie i ma napinacz... Wygląd troche dziwny ktoś ma fotki na żywo?
-
- Kontakt:
wg mnie też lipnie wygląda ale rozmiary ram ma mniejsze a AC 17'18'19'.
Mam 174 i waże 66kg :P żeby nie było tak że drop=narażanie życia itp. chce mieć rowerek poreczny full gdzie i tak wyśrubowana granica to 5000zł i powstaje pytanie bruiser3, ac, czy spec bighit z czech za 3999zl :) no chyba ze ktos zlozy cos sensownego ale nie da sie. ac ma osprzet kompletnie nie fr. 130mm przód, korba 3zebatkowa i cala reszta do zmiany :D. Spec podobno pęka ale po czym? bo 3999zl to fajna cenka a ja 5 m dropów nie bede robił :)
Mam 174 i waże 66kg :P żeby nie było tak że drop=narażanie życia itp. chce mieć rowerek poreczny full gdzie i tak wyśrubowana granica to 5000zł i powstaje pytanie bruiser3, ac, czy spec bighit z czech za 3999zl :) no chyba ze ktos zlozy cos sensownego ale nie da sie. ac ma osprzet kompletnie nie fr. 130mm przód, korba 3zebatkowa i cala reszta do zmiany :D. Spec podobno pęka ale po czym? bo 3999zl to fajna cenka a ja 5 m dropów nie bede robił :)
spec peka - po czym ?? ja go zlamalem po dropie z 1.5 na zjazd takiego ze w locie trzeba zarzucic dupa :P a co do rozmiarow fulli DM ma rozmiar 15 " i jest BARDZO MALYM fullem, Stinky M ma 18" i jest w sam raz, wiec 17" Ac nie jest taka duza - pamietaj ze to nie dualowka tylko full gdzie siodlo ma byc w miare blisko tylka !!
www.hcfr.pl !!
ech, te pseudo bighity... już lepiej kupić porządnego sztywniaka, albo stinkiego niż męczyć się z takimi rowerami, w które i tak przez pare lat dofinansujesz tyle (przecież nie będziesz ciągle jeździł na damperku rst, nie?), że starczyło by na coś naprawdę porządnego. A ramy też są lipne, więc nie ma co się pchać w taki "interes"