Żeby zima sie skończyła

leszczyk
Kontakt:

Żeby zima sie skończyła

Post autor: leszczyk »

wiem że to głupie ale od tego są offtopiki
niech ta hujowa zima sie jusz wreszcie skończy nawet na rowerze sobie nie można normalnie pojeździć a jazda po śniegu sie nudzi po kilku razach ja mam problem jak pewnie wielu z was już mnie kurwica bierze poprostu nie moge usiedzieć w jednym miejscu skreca mnie i już nie moge

NIECH SIE SKOŃCZY TA ZIMA JA CHCE NA ROWER
bzp
Kontakt:

Re: Żeby zima sie skończyła

Post autor: bzp »

Nie pierwsza nie ostatnia ; )
zielony wafel
Kontakt:

Post autor: zielony wafel »

przecież każdy to wie nie trzeba o tym na forum pisać, zresztą były jush takie tematy......
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

to idz..ja jakoś jeżdze i sobie radze ;P, a prawdziwe hopy ze śniegu są zajebiste!!!! chociaż, też wole w lato ;P
http://dhcyc.pinkbike.com
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

mi tam snieg nie przeszkadza ;] ale pomysl sobie jak bedzie przejebane jak zacznie sie topic to wtedy sobie nie pojezdzisz .
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

A najhujowsza to jest sól jak pojeździsz zime po takim śmiegu z solą to w środku lata cały rower sie posypie jak na wiosne nie wyczyścisz każdej częśći dokładnie
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

jak jest mroz to jest spox ale jak odwilz to juz hujnia bo wszedzie bloto nawet sie nieda rozpedzic na hopke
http://miniurl.pl/12397
Badyl
Kontakt:

Post autor: Badyl »

No właśnie - nie pierwsza i nie ostatnia :]
Zresztą, mi sie podobają chopki na śniegu - fajna zabawa ;)
No i traktujmy to jako ćwiczenie formy na wiosne...
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
leszczyk
Kontakt:

Post autor: leszczyk »

jedyny plus zimy to to że jak już śnieg topnieje to sie człowiek cieszy owiele bardziej zielenią i tym wszystkim ale potem i tak sie przyzwyczaja wiem że zima to zima i na pewno minie ale musiałem sie podzielić moim smutkiem
wujo
Kontakt:

Post autor: wujo »

leszczyk twój problem polega na tym że jesteś mega ograniczony!!! tylko dla Ciebie rower istnieje!!!!! naucz sie na nartach albo na desce wymiatać!!! ja się bardzo jaram snowbordem i teraz to nie ma dla mnie znaczenie czy jest zima czy lato bo i tak się bardzo dobrze bawię na stoku!!! a moje v10 sobie odpocznie :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
Badyl
Kontakt:

to ja też jestem mocno ograniczony... hehehehhee ... ale myśle że jest nas dużo więcej :D:D
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

No to wychodzi na to, że też jestem ograniczony :D

W wawie zima jest do dupy, jak napado to od razy soli nasypią i po jeździe masz ją w rowie. Poza tym tyle tych ubrań masz na sobie, po pierwsze sie pocisz po drugie niewygodnie. Na deske sie nie pcham, bo po co? Nie mam tyle kasy żeby co weekend w góry dmuchać, a wyjazd raz w roku na 10 dni jest nie dla mnie. Łyzwy zostają, ale po jakimś czasie nudne sie robi jeżdzenie w kółko.

Czekam na wiosne.
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

dlatego niech kazdy wyjdzie na balkon i zacznie chuhać w strone nieba...napewno sie ociepli :D
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

Ja jezdzilem przez 4 lata na desce i w tym roku zorbilem sobie przerwe, sprzedalem deske i wlozylem w rower kase. Snieg mnie praltycznie nie blokuj buduje hopy i jezdze zjazd. Polecam to wszystkim gdyz mozna bardzo dobrze technike trenowac na tak niepewnej nawierzchni. POlecam tez zakup oponek na bloto np. wetscreamow sa tanie i fajne.
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

taaa ja tez juz glupieje ...... ostatnio se rozwalilem caly piszczel bo cudowalem an rowerze w domciu :D
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
wujo
Kontakt:

Post autor: wujo »

conajmniej 95% tego forum jest ograniczona-nie widzi nic innego poza bikiem a jest tyle fajnych rzeczy co mozna poza jazda na rowerze robić!!!!! ja sobie wymiatam na desce i w dupie mam lato teraz niech nie przychodzi ale fakt że ja miaszkam w górach i mam zajebistą sytuację ale wystarczy chcieć!!! ja sie na desce bardzo dobrze bawie mega jara mnie snowbord i dzięki tamu bawie sie przez cały rok i nie mam doła przez zimę że nie jeżdzę na biku tylko cała facjata uśmiechnięta że nareszcie na deske wyskoczę :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

wiesz wujo chcieć nie wystarczy moim zdaniem. mi sie bardzo narty spodobały, na desce też bym chętnie spróbował ale co z tego że chce jak mieszkam kawał od gór, kasy na sprzęt ani na wyjazdy nie mam?? dupa wiec trzeba siedziec przed kompem i czekać aż snieg zniknie...
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

nie cuduj wujo...
ludzie rozne rzeczy widza tylko nie wszystko im pasuje
zreszta jak masz wybierac: wybulic pare stowek na snowboard a potem nie miec na rower no to dla wiekszosci wybor jest oczywisty...

ja tam zreszta jezdze w zimie... tylko jak sie -10 zrobilo i snieg juz pare dni lezal to wszedzie tak wyslizgany byl ze UCH :( ale teraz sie roztaaapia ]:->
http://bodzio.pinkbike.com/
Badyl
Kontakt:

heheh - założe sie że potem bym nie spał po nocach w wiosne z myślą " boże kupiłem narty, a mogłem kupić przecież tego marzocha... jezu ale ja byłem pojeban.y"

:D
ODPOWIEDZ