Jib 2 ma ktoś
Ja zawsze pierdole wszelkie SVCD bo mi albo źle działają, albo w ogóle. Mój sposób jest taki, że otwieram w programie do edycji filmów i sobie go przekodowywuje do DivX'a albo MPEG1. Tak robiłem z Chain Reaction 5, Collectivem i z JIBem 2 też tak zrobiłem - i działa! ( chociaż trwa to godzinę, albo półtorej )
Ja do tego używam Ulead Video Studio 7 Trail z crackiem. Cracka można znaleźć na różnych wyszukiwarkach cracków a progrma ściagniesz chyba ze strony www.ulead.com . Użyć do tego możesz też każdego innego programu do edycji filmów ( możesz poszukać na forum - było kilka postów o edytowaniu filmów )
A robi się to tak, że otwierasz film w takim programie, a potem zapisujesz go tylko podczas zapisywania zmieniasz format np. na AVI i kodowanie DivX, XVid czy co sobie wybierzesz, albo MPG ( tylko kodowanie MPEG1 ) Bitrate na jakieś 2000 i jakość 95 i jest ok:D A potem około 1,5 godziny kodowania.
A robi się to tak, że otwierasz film w takim programie, a potem zapisujesz go tylko podczas zapisywania zmieniasz format np. na AVI i kodowanie DivX, XVid czy co sobie wybierzesz, albo MPG ( tylko kodowanie MPEG1 ) Bitrate na jakieś 2000 i jakość 95 i jest ok:D A potem około 1,5 godziny kodowania.
-
- Kontakt:
ehhhhhhh ale bez sens ... ja nagrywam na plyty i puszcze po kolesiach niech maja ... a na forum ozywialem watek zebysmy mieli za FREE wszyscy ... a tutaj zarobkowo hehe ... wole sciagnac i pokombinowac sam ... jak na 1 raz z tym Jibem poszlo mi prawie od razu ok to sie nie zniechecam :) jeszcze jakies filmiki stamtad sciagnac trzeba :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: