Co to jest ????...
Co to jest ????...
siema
Czy wie ktos moze co to za model ??? albo cokolwiek moze o nim powiedziec ?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41935035
THx ;]
Czy wie ktos moze co to za model ??? albo cokolwiek moze o nim powiedziec ?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41935035
THx ;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
EEE ...ymmm...no ja sie podlaczam do pytania ;p
Ktos cos moze wiec ewetualnie od czego moze byc dolna czesc ?
We wtorek go bede mial w domu juz chyba to obejrze dokladnie ale poki co wiem tyle :
-golenie 30mm ( marcok robil w ogole ciensze w 2 polkach ? albo 1 polkowych ?...) ( wiec hi5 i pokrewne odpadaja , maja po 28 mm )
-wyskosc lag do korony ( 1 ) to 17 cm...
- nic nie ejst krzywe , tak foto wyglada
Mam foto calosci , mnie wiecej , tak jak widac go od przodu i...nadal nie wiem co to ale 340 to chyba nie jest wygorowana cena drozje delty chodza ;p
Ktos cos moze wiec ewetualnie od czego moze byc dolna czesc ?
We wtorek go bede mial w domu juz chyba to obejrze dokladnie ale poki co wiem tyle :
-golenie 30mm ( marcok robil w ogole ciensze w 2 polkach ? albo 1 polkowych ?...) ( wiec hi5 i pokrewne odpadaja , maja po 28 mm )
-wyskosc lag do korony ( 1 ) to 17 cm...
- nic nie ejst krzywe , tak foto wyglada
Mam foto calosci , mnie wiecej , tak jak widac go od przodu i...nadal nie wiem co to ale 340 to chyba nie jest wygorowana cena drozje delty chodza ;p
www.mm-foto.pl
tlo zalezy czego oczekujesz po tych 340zl, jesli kolejnego badziewia w szafce to dobre ;D
na bank nie jest to marcoch. nigdy nie widzialem takiego mc"donalda.
w ogole jest strasznie jakis przekombinowany
przypuszczam ze to jakis zlozony z czesci a boster byl odkrecany i zostal wyminony. amor z reszta chyba swiezo malowany
na bank nie jest to marcoch. nigdy nie widzialem takiego mc"donalda.
w ogole jest strasznie jakis przekombinowany
przypuszczam ze to jakis zlozony z czesci a boster byl odkrecany i zostal wyminony. amor z reszta chyba swiezo malowany
sikun jestes...
Bez przeady hi5 to nei badziew taki mialem juz jedna i byla miodzio ( przerobiona )
Hmm rzeczywiscie korona jak u hi 5 wiec to chyba jednak to jest a dol coz...jak odkrecil oryginalny booster to jak zalozyle ten ? dziwne nie ma sladow po srubach itp no nic dostanego to zobacze co to jest
pzdr 900
Hmm rzeczywiscie korona jak u hi 5 wiec to chyba jednak to jest a dol coz...jak odkrecil oryginalny booster to jak zalozyle ten ? dziwne nie ma sladow po srubach itp no nic dostanego to zobacze co to jest
pzdr 900
www.mm-foto.pl