Najlepsza piosenka
nie ma ulubionego :) tutaj kilka, ktorych warto posluchac, co mi wpadaja w ucho ostatnio ;)
marylin manson - coma white, the nobodies. ogolnie praktycznie cala jego tworcozsc jest super :)
korn - adidas, children of a korn, freak on a leash, word up i inne
black sabbath - paranoid, iron man, electric funeral, i wieeele innych
rammstein - ohne dich
coma - sto tysiecy jednakowych miast, kto zna ten wie ;) no i ocalenie tez
manowar - caly :] w tym warriors od the world, i believe, cherokee i takie tam.
iron maiden - brave new world :]
godsmack - i am, awake, sick of life, dead and broken
rage against the machine - calm like a bomb
gorrilaz - clint eastwood, atb - ecsasy, maroon, she will be loved jest genialne. abradab - szyderap :P i do tego "są dni" fokusa :P no i ofcoz lona - pikeny dzien by zadzwonic lubie :]
marylin manson - coma white, the nobodies. ogolnie praktycznie cala jego tworcozsc jest super :)
korn - adidas, children of a korn, freak on a leash, word up i inne
black sabbath - paranoid, iron man, electric funeral, i wieeele innych
rammstein - ohne dich
coma - sto tysiecy jednakowych miast, kto zna ten wie ;) no i ocalenie tez
manowar - caly :] w tym warriors od the world, i believe, cherokee i takie tam.
iron maiden - brave new world :]
godsmack - i am, awake, sick of life, dead and broken
rage against the machine - calm like a bomb
gorrilaz - clint eastwood, atb - ecsasy, maroon, she will be loved jest genialne. abradab - szyderap :P i do tego "są dni" fokusa :P no i ofcoz lona - pikeny dzien by zadzwonic lubie :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja akurat dzisiaj... no i tez wczoraj... jaram sie dwoma kawalkami
grammatik - dedykowane
i
looptroop - last song...
ale to akurat zalezy od klimatu, od danego momentu...
a z tego co juz przesluchalem w ciagu calego swojego zycia, nie jestem w stanie wyroznic tylko jednej plyty na tle wszystkiego... a co dopiero 1kawalka...
eeej jou!
grammatik - dedykowane
i
looptroop - last song...
ale to akurat zalezy od klimatu, od danego momentu...
a z tego co juz przesluchalem w ciagu calego swojego zycia, nie jestem w stanie wyroznic tylko jednej plyty na tle wszystkiego... a co dopiero 1kawalka...
eeej jou!
thugrider@wp.pl
emate : wierz mi ze moglbym poweidziec co i jak mi sie podoba w muzyce ktora slucham, czasem text ktory moge odniesc do siebie, czasem brzemienie gitary czy cos, ale p oco ja tu bede to pisal... dlatego jest ze "to jest fajne i juz" a jak ktos poslucha moze sam skuma co i jak i dlaczego :]
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
Kid- nie za bardzo zalapalem o co ci chodzilo z tym, ze jesli wymieniasz jeden kawalek artysty to obrazasz jego cala tworczosc...... w ogole to do mnie nie trafia. A poza tym ciezko jest uzasadnic dlaczego cos sie komus podoba, ja na przyklad kiedys sluchalem na okraglo 1 kawalka Halforda bo prekusja miala zajebista 5 sekundowa wstawke i sluchalem jej tylko dla tego kawalka z perkusja...
Cos co podoba sie mnie nie koniecznie musi podobac sie tobie.
na przykald powiem ze Abradab ma zajebisty wokal i liryke a ktos inny powie ze to choojnia....
wlasnie dla tego o gustach sie nie dyskutuje
Cos co podoba sie mnie nie koniecznie musi podobac sie tobie.
na przykald powiem ze Abradab ma zajebisty wokal i liryke a ktos inny powie ze to choojnia....
wlasnie dla tego o gustach sie nie dyskutuje
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike