A nie lepiej juz hydraulika?? A co do problemow to jezdzilem na dragach z julia i deore 525 i w zadnym nie bylo problemow aha julia 180mm a 525 tarcza 200mm...
[quote="Szarikowski"]A nie lepiej juz hydraulika?? A co do problemow to jezdzilem na dragach z julia i deore 525 i w zadnym nie bylo problemow aha julia 180mm a 525 tarcza 200mm...[/quote]
tak sie sklada, drogi kolego, ze mechaniczny avid jest duuuuuuuzo lepszy od obu tych hamulcow. a jak dorzucisz jeszcze porzadna klamke to juz w ogole miodzio ;)
ja na przod bede bral avid 7 mechanika tarczowego z tarcza 200 mm dzikusowa :) cudo do tego klamka bedzie avid sd 7 a to wszyzstko do manitou shermana jumpera :D miodzio tarcze dzikus zrobil :p;P;P;P;p:P:p
[quote="GARYi"] tak sie sklada, drogi kolego, ze mechaniczny avid jest duuuuuuuzo lepszy od obu tych hamulcow. a jak dorzucisz jeszcze porzadna klamke to juz w ogole miodzio ;)[quote] co ty **********? porownujesz mechanicznego avida ktory zly nie jest ale to zadne cudo a co do wymienionych hamulcow to ja nie mowie ze sa kurwa zajebiste tylko mowie ze niema z nimi problemow w dragah... Ja widze kolego gary ze te orandze w glowie ci poprzewracaly... :]]