A ja znowu o dibi:DDD
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
A ja znowu o dibi:DDD
Siemka ludki własnie wracam z empiku z nowym nr bike action ta tam wielka niespodzianka dla fanów (głównie jazdy na biku i urody:D) Dibi (wiem że jest nas sporo:)
otusz:D jest tam z nią fajny wywiad i pare fajnych fotek...
cena to 5zł
polecam qpic:DDD
otusz:D jest tam z nią fajny wywiad i pare fajnych fotek...
cena to 5zł
polecam qpic:DDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dibi! Widzialem dzis Cie na Kazoorce. Pierwsze spotkanie na zywo :P Chcialem podejsc i zagadac, zaprosic Cie na mojego i Gabryje dropa, zebys obejzala i ocenila. W sumie to podobno jede z wiekszych. ALe po pierwsze caly czas z kims rozmawialas (pewnie Twoja gorsza polowa :P - zarcik, nie biez powarznie) wiec nie chcialem przeszkadzac. Po drugie pomsylalem sobie, ze pomyslisz odrazu, ze jestem jednym z napalonych gosci z Dh zona, albo cos w tym guscie, wiec sobie odpuscilem :P Prawda jest taka, ze na dropa zapraszam, i mam czysto rowerowe zamiary :P Bo ja mam swoja lepsza polowe (:P) i za nic w swiecie jej nie zamienie :) Wiec, jak bys kiedys chciala... dodam, ze okolice tegoz dropa daja duze mozliwosci budowy czegos nowego... mozna by cos postwaic, narazie wiem, ze Gabryjel bedzie budowal North Shora :) No i jest jedna marna traska dual... ale mozna tez by cos z niej wykrzesac :P WIc zapraszam do ogledzin i pozdrawiam :)
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
jak mozna było nie podejsc...stary...ale tak szczerze mówiąc to bardzo qltralny jestes ze nie ptrzeszkadzałes:DDD
słuchajcie wbrew pozorom nie jestem na nią napalony jest ładna jezdzi na bajku tyle... musze ją kiedys zobaczyc w akcji
pozdro dibi gdzie startujesz moze o qlach sie dowłócze tam:DDD
słuchajcie wbrew pozorom nie jestem na nią napalony jest ładna jezdzi na bajku tyle... musze ją kiedys zobaczyc w akcji
pozdro dibi gdzie startujesz moze o qlach sie dowłócze tam:DDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
Ja pisze tam gdzie mnie cos interesi badz gdzie mam cos do powiedzenia, jest troche topicow ktore mam w dupie wiec je juz olalem...
A ze jest nowe forum to tez topicow nowych bylo sporo wiec bylo o czym pisac. Zwlaszcza ze jest w sumie garstka ludzi , sami swoi ze tak powiem , szkoda ze ponad polowa odplynela, ale to juz nie moja wina...
A teraz to juz mi na tej cyferce w sumie nie zalezy, poszlo 1300 trudno... Mnie tam nie zalezy na byciu 1 - 2 czy tam 10, bo co to da... tyle ze bede mial mniej czasu zeby zakuwac na mature
Jak chcesz byc przede mna popros nikosia zeby ci jebnal ze masz 666 postow ;]
Pozdro mistrze ;]
A ze jest nowe forum to tez topicow nowych bylo sporo wiec bylo o czym pisac. Zwlaszcza ze jest w sumie garstka ludzi , sami swoi ze tak powiem , szkoda ze ponad polowa odplynela, ale to juz nie moja wina...
A teraz to juz mi na tej cyferce w sumie nie zalezy, poszlo 1300 trudno... Mnie tam nie zalezy na byciu 1 - 2 czy tam 10, bo co to da... tyle ze bede mial mniej czasu zeby zakuwac na mature
Jak chcesz byc przede mna popros nikosia zeby ci jebnal ze masz 666 postow ;]
Pozdro mistrze ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
zeby nie bylo ze mi na numerqu zalezy :D zlewki sobnie z tego robie :P
hmm ale o tym zeby zalozyc topic jestem szatanem na 666 post mialem pomysla qrde :P
ave i milego
(ps tez sie wy;powiadamtam gdzie mam cos do powiedzenia czasem z sensem czasem nie ale ogolnie staram sie pomoc poprsotu... :D)
hmm ale o tym zeby zalozyc topic jestem szatanem na 666 post mialem pomysla qrde :P
ave i milego
(ps tez sie wy;powiadamtam gdzie mam cos do powiedzenia czasem z sensem czasem nie ale ogolnie staram sie pomoc poprsotu... :D)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt