Przypominam iż zbieram chętnch najlepiej z wawy na zakup amorków stanców fluid flow 120-150 na qr20 - lub zwykłą oś, bądź też wersję 100-130 po atrakcyjnych cenach.
Na amory jest normalna gwara 2 lata i jest to 2 poprawiona serja ...
Prosze bić na gg :1679281.
ktos wie jaka jest dostepnosc tych amorów? flowów na hexa, na zwykla i bluntów na zwykla i na qr20? ew wie ktoś może ile trzeba czekac na jakas dostawe itp?
Static'y to myśle że nie bo to inny przedział cenowy.
Szukam chętnych na zakup flow'ów ...
I faktycznie przed chwilą dowidziałem się że nie ma jeszcze stance flow 100-130, znajomy wprowadził mnie w błąd.
ALe być może że będą w poniedziałek za tydzień, a jak nie to dopiero w marcu.
Także chętnych do zakupu stanców ale 120-150 zapraszam na gg :1679281
Nie, no cena jest wywalista tylko brakuje ludzi. Ja już trzymam kase w rękach i zasnąć nie moge z myślą że taka oferta może przepaść. Narazie jest nas 4-ech na 100% ale jeszcze 2-uch brakuje. Może być Stance Flow, Stance Static, Blunt na zwykłą lub QR20 tylko piszcie do YZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a te stance statick ? jaki jest najtanszy stance z skokiem 100mm lub wiecej i za ile moglibyuscie takiego zalatwic... bo ja kase gdzies w marcu bede miec chyba ze wy na zaraz je kupujecie to trudno...
no to ja jestem zainteresowany ale tylko i wylacznie na static'a na zwykla os. podajcie cene jaka za ten sprzet, a wtedy dam wam odpowiedz czy biore czy nie. kasa jest wiec moglibysmy na dniach zalatwiac :D