Przeglądałem sobie spoko forum i mi się wyłączyła strona i pokazała inna z jakimś komunikatem o errorze. No to wyłączyłem i włanczam explorera od nowa a tu jakas strona się włancza (inna niż moja startowa z jakąś wyszukiwarką dziwną. A na pasku przemyka wiadomosc o nowych przogramach. Włanczam patrze a tu jakiś FREE XXX i jakaś laska na ikonie - co do kur** dialer na forum gdzieś czy co bo nic innego dziś nie włanczałem.
Program usunołem i po odinstalowywałeminne dziwne rzeczy co sie pojawiły.
Jest jakies narzędzie do skanowania dialerów???
a mi przy otwieraniu linka ( do pinkbike ) wyskoczyl komunika ze nie mogl czegos odtworzyc :/ za kazdym razem wczesniej tak nie bylo trzeba szukac jakiegos dobrego firewolla
stary masz przeje**** tez złapałem tego dialera...sciagnij sobie dialer killer...ale on ci go tylko zblokuje...sam musisz go usunąc...sam go złapałem..jesli to jest dialler free6.se to ci powiem jak go usunac...najpiewrw wejdz w rejestr...potem sprawdz pliki z data zainstalowania dialera...potem resetuj kompa...i po włączeniu wyswietl paramwtry k0ompaz rejestrem zadan...(alt+ctrl+del)patrzysz co sie uruchomiło i poruwnujesz z rejestrem
i usuwasz co sie powtarza...to wszystko.powodzenia
dobrze ze mam 3 firewalle :]]] a co do dialera to radze wam dysk sformatowac no inaczej dialera nie usuniesz ani ad-aware ani spybotem bo i tak jak go usuniecie to restarcie kompa znowu wyskoczy....
Spoko ja mam radiówke i komp do domowej linii podłączony nie jest (już mi wyłanczał połaczenie i chchiał zrobic swoje ale mu sie nie udało) firewalla mam na serverze a przez nieo musi wszystko przejść. A co do uruchamiania sie progsów po restarcie to trzeba wejśc a start/uruchom i msconfig tam sa pliki uruchamine przy starcie. A pousówałem już te śmieci ad awarem (44 pliki znalazł!)i w katalogach windowsa także komp jak narze uważam za czysty i bezpieczny :]
ja mam chyba to samo jakis stronki mi sie wlanczaja kur... i wogle calego kompa mi muli dajcie link to jakiego anty wira albo czego zebym to wyjebal wszytko z kompa:;/;/