amory RST - superwytrzymałe
[b]DJ MICROS[/b]zmieniac cokolwiek na rst to trzeba miec niezle w glowie!!! twoj nick swiadczy o tym ze jestes chyba dj a do dirtu nie nada ci sie gila 120 ze wzgledo chodzby na swoja prace!!! kup sztywniaka! po pewnym czasie zobaczysz ze jak wsiadziesz na swoj rower z nowym amorkiem to bedziesz czol sie duzo pewniej i twoja technika ulegnie pozytywnej zmianie!!!
-
- moderator
- Kontakt:
Miałem Ten Sam Problem w RST Gila TL 02'
Golenie Górne mi "Wypadły" z Korony Jak Zjezdzałem po Schodach
i Przekręciły mi sie Korki.
I niemam Zastrzerzeń do RST'ka Dla takiej mojej mamy jest nawed zadobry:D
Golenie Górne mi "Wypadły" z Korony Jak Zjezdzałem po Schodach
i Przekręciły mi sie Korki.
I niemam Zastrzerzeń do RST'ka Dla takiej mojej mamy jest nawed zadobry:D
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=397964 :D w srode bedzie:D 8stów:D
www.ROMED.pl lamusy!
woof to dobrze że mam omegę t4 (nie wymieniono) z tym że , skoro jest tak jak mówisz, to dlaczego nie widziałem żadnych fotek?
oczywiście z plastikowymi elementami się zgadzam, ale ja zrobiłem tak: wyrzuciłem wszystko co plastikowe i elastomery, (zostawiłem korki), poczym kupiłem sprężyne rometa,przeciąłem na pół, wpakowałem zamiast elastomera, wyjąłem z korków plastikowe duperele do regulacji skoku, wszystko zmontowałem, korki przykleiłem na kropelke albo inne cholerstwo, nawierciłem, żeby można było nalewać oleju i jeździiiii
oczywiście z plastikowymi elementami się zgadzam, ale ja zrobiłem tak: wyrzuciłem wszystko co plastikowe i elastomery, (zostawiłem korki), poczym kupiłem sprężyne rometa,przeciąłem na pół, wpakowałem zamiast elastomera, wyjąłem z korków plastikowe duperele do regulacji skoku, wszystko zmontowałem, korki przykleiłem na kropelke albo inne cholerstwo, nawierciłem, żeby można było nalewać oleju i jeździiiii
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
do złudzenia przypomina Street Jumpera:] czy to nie jest on:>? troszeczke inaczej korona wyglada i buster tzn niema tego M :] ale bardzo podobne:] z kąd masz takie dziwne amory:>?? takie jak np DJ usd:>?? z kad ty o bierzesz:>?
a co do RST to el381 Było naprawde mocne:) stalowe i nie pekało:) po czołówce z drzewem się korona lekko wygieła:]
a co do RST to el381 Było naprawde mocne:) stalowe i nie pekało:) po czołówce z drzewem się korona lekko wygieła:]
no ja miałem RST gile c4 najnizsza chyba (seryjnie była w GT chuckerze 2.0 ) no i po jakimś miesiącu..słabej jazdy bo dopiero sie wszystkiego uczyłem i dalej się ucze pekł..goleń pękła.....w środku sprezyna oderwała się od góry i została w dolnych goleniach i wogole masakra :D
i naprawde lepiej dozbierac troche i kupić coś lepszego...niekoniecznie odrazu bombera..ale jakieś judy tt jest mocniejsze....a potem ewentualnie jakis marcoch :]
taka moja opinia Russian Shit Supension....
pZdR
i naprawde lepiej dozbierac troche i kupić coś lepszego...niekoniecznie odrazu bombera..ale jakieś judy tt jest mocniejsze....a potem ewentualnie jakis marcoch :]
taka moja opinia Russian Shit Supension....
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
dla początkującego RST może być...na dojeżdzenie paru miesięcy zanim nie uzbiera się większej kasy...chociaż ja kupiłem taniego suntoura ( a też niecały rok temu zaczynałem zabawę ) i nie narzekam mimo, że nie ma tłumienia...za to jest ok 90mm skoku i 30mm golenie. Chodzi i trzyma się.
Poza tym przy tych tanich amorach jak dobrze trafisz to się będzie trzymał...a jak źle to Ci pęknie podczas ustawiania sterów zaraz po założeniu na rower:P
Poza tym przy tych tanich amorach jak dobrze trafisz to się będzie trzymał...a jak źle to Ci pęknie podczas ustawiania sterów zaraz po założeniu na rower:P
Ja nie moge narzekać na wytrzymałość RST. Przez ponad 2 lata jeździłem na omedze aet i nie sie nie działo. Co innego jego praca - masakra, ale ogólnie się trzyma i nawet aż takich dużych luzów nie ma. Przesiadłem się na Psylo ale Omege nadal mam i chyba komuś ją sprzedam bo jest w pełni sprawna.
www.gkkg.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: