Skladam rower , help
Skladam rower , help
siema , nie mam kasy i chce zlozyc tani rowerek do dirtu , o to co wymyslilem z pewna duza pomoca co o tym myslicie
rama - amstaff2005 ( nie do zmiany)
piasty(tyl i przod) - north shore
przezutki(tyl i przod) - acera
obrecze(tyl i przod) - alex dm24
siodlo - mam
sztyca - mam
kiera - mam
pedaly - mam
mostek - mam
hamulce(tyl i przod) - BRM 420 alivio
klamkomanetki - STEF 35
stery - Tioga SRR1
support i korba - DEORE FCM-510
kaseta - ALIVIO 8-rzedowa
amor - brakuje kasy , jakis stalowy za 30zł
w czym moge tutaj jeszcze zaoszdzedzic ??
rama - amstaff2005 ( nie do zmiany)
piasty(tyl i przod) - north shore
przezutki(tyl i przod) - acera
obrecze(tyl i przod) - alex dm24
siodlo - mam
sztyca - mam
kiera - mam
pedaly - mam
mostek - mam
hamulce(tyl i przod) - BRM 420 alivio
klamkomanetki - STEF 35
stery - Tioga SRR1
support i korba - DEORE FCM-510
kaseta - ALIVIO 8-rzedowa
amor - brakuje kasy , jakis stalowy za 30zł
w czym moge tutaj jeszcze zaoszdzedzic ??
Myśle ze powinienes kupic korbe Alivio jezeli ma byc na kwadrat.Bo w sumei sie roznie tylko zebami od Deorki.POza tym ten sam material,to samo wykonanie.Alivio jest troche ciezsza bo ma stalowe tarcze,ale tansza.Ja jezdzilem na alivio i nie narzekalem.Kupilem nowa korbe ALivio+suport deore (nowy) i wszystko ladnie sie zgralo,zero trzeszczenia ani luzow.Stery Tiogi SRR1 tez mialem,jedyna wada to waga,bo sa ciezkie,ale ogolnie nie robia sie luzy,spoko stery.Kaseta Alivio-pancerna :) Na reszcie sprzetu nie jezdzilem to Ci nie powiem.Ale korbe mozez kupic Alivio
Pozdro
Pozdro
http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=5586
po co ci przezutka z przodu ?....
wywal przezutke zaloz napinacz i kup manetke shiamno za 18 zl taka jak montuja w tanszych rowerach i bedzie spoko na pocztake jak ci sie rower przewroci itp to chociaz strata bedzie nie wielka....
korba alivio ci styknie jak nic ( albo uzywke lx na wielowpust w miare tanio mozna wyrwac )
co do amora to ja bym uwazal jak kupisz byle jakie widelki to ci polamia po pary skokach :/ one nie sa do tego przeznaczone , wez lepiej tansza piaste przod a kup dobre przednie widly ( no chocby destroyera )
pzdr 900
wywal przezutke zaloz napinacz i kup manetke shiamno za 18 zl taka jak montuja w tanszych rowerach i bedzie spoko na pocztake jak ci sie rower przewroci itp to chociaz strata bedzie nie wielka....
korba alivio ci styknie jak nic ( albo uzywke lx na wielowpust w miare tanio mozna wyrwac )
co do amora to ja bym uwazal jak kupisz byle jakie widelki to ci polamia po pary skokach :/ one nie sa do tego przeznaczone , wez lepiej tansza piaste przod a kup dobre przednie widly ( no chocby destroyera )
pzdr 900
www.mm-foto.pl
wywal przezutki daj singla manetki sie wtedy nie przydadza hampel do przodu nie potrzebny kaset tez zbedna fele mozesz wziasc jet sety z allegro za 60 zeta sztuka podobno daja rade nawet wiecej niz daja rade piaste przednia grimece za 80 zeta na maszynach (zajebista ) i moze styknie na jakis amor bo sztywny to katorga :D
-
- Kontakt: