rts co to za firma :D wedlug mnie amor po pierwsze ma za duzo skoku zeby mogl dzialac jak na rst, ma tylko na tarcze a jka wlozysz cos innego jak promax albo jakis shit to rozjebiesz amorka a pozatym to tak z ty amorem jak bys chcial na kellisie freeride uprawiac albo ds lub chziazby street
Hahaha jak to jest amor do FR to ja biore Judy TT i ide walic dropy z Benderem...A tak na serio to daj sobie spokuj z takimi amorami!! Dozbieraj kup cos porzadnego i ciesz sie wy3maloscia i praca.Pozdro
tak dla jasnosci niezaopatruje sie na taki amorek tylko chcialme ise dowiedziec czy ktos na tym juz jezdzil ?? i jak to sie ma do gili czy omegi ???? bo niestety nie stac mnie na zadnego marcoka ani manitou :/ ale rozumu na tyle mam i wole trochre poczekac ui zainwestowac w jkiegos ns'a albo duro !!pomimo ze to zana rewelacja to jednak pewniej bym sie na tym czul niz na amoze do fr ktorego golenia maja 28 mm !!! Poprostu tak z ciekawosci zapytalem :]
( i nie chrzancie o braku kasy bla bla bo jak ktos nie ma kasy to nie uprawia tego sportu.. atak prawda....no chyba ze ktos sie chce zabic lub cos podonego to smialo....)