poszukuje adaptera do tektro io na tyl.tarcza 165mm nie wie ktos gdzie mozna cos takiego zdobyc??szukalem juz po kilku sklepach i nic..na gieldzie tez nic nie ma..a moze ktos sie chce wymienic za przod??z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi...
Ha mialem taki sam problem, jezdzilem pytalem i nic. Wkoncu zapytalem goscia w Mavericku czy by sie nie zamienil tyl za przod i sie zgodzil :D i to bez zadnej doplaty itp poprostu wzial z wystawy i mi dal wzamian za moj do przodu :) zebys kupil osobno mysle ze male szanse zawsze mozna cos takiego zrobic ale nie mam pojecia gdzie ... Aha ja mialem oczywiscie nowy ten adapter ...
mialem dokladnie ten sam problem... mialem tarcze na tyle 140 i adapter do niej pod przod... ale sprzedalem hebel za 100 i kupilem w efekcie nowy chociaz mialem kupic jakis inny :P a tak poza tym to na mk-bike maja za 43zl tylne adaptery pod 160mm
przecież wystarczy dać dłuższe srobki mocujące adapter do zacisku a mięczy adapter i zacisk dac tulejki lub kilka podkładek żeby odsunąc zacisk dalej od osi koła i po kłopocie