cosin
napisalles ze trza wyjac tlumienie... jak to zrobic??? wylewam olej wyciagam sprezyne ale nie ***** ie moge wyjac tlumienia(odkrecilem srubke na dole)... odpisz jak wrocisz z dzialki:)
jeśli wykręcisz tą śrubke od dołu to wsadz tak coś co nie zjedzie ci gwintu i lekko uderz, powinno wyskoczyć, a jak nie wyskoczy to przyłóż troche siły
dokladnie... zdjecie dolnych goleni z tego amora to prawdziwa mordega :D :D :P muszisz je poprostu odkleszczyc :P a potem juz bedziesz mogl wyjac calutki tlumik... calosc bedze ygladala jak przerosnieta strzykawka. pozdro :P
kurde... tlumaczycie mu tak ze chlopak w akcie desperacji rozpizdzi cale dno goleni :P sluchaj... inaczej...... sprobuj wykrecic te sruby na dole do polowy a potem w kazda pier$^%nij mlotkiem tak jakbys chcial je wbic... wuala :D
u mnie tlumienie czyli "strzykawka" buahahaha :P wyszlo bez zadnego wbijania sruby od dolu, jak chlopak pozadnie jebniie to gwint zje...ie i tyle bedzie z zabawy. to jest mimo wszystko delikatny sprzet. a dop faktycznie ma 2-2.5 m moze nie wyglada to wszystko prze beztalencie fotografa :P zartuje. trudno znalezc miejsce zeby faktycznie dobrze bylo widac wysokosc. ale bedziem sie starac. POZDRO
ej no kurde... jak mialem wytlumaczyc jak wyglada caly tlumik ? :D hehe... sam mialem z tego niezla pompe dlatego to napisalem <lol> ale ogolnie to az tak delikatny sprzet to to nie jest... wal smialo tylko zloz go potem tak zeby pacało :D
zle zmierzylem:P ma tyle ile powinien miec czyli 100mm:)....
po obeznaniu sie z paroma technikami tuningu, wydaje mi sie ze ta z wyjeciem sprezyny jest najlepsza... ja postanowilem zamiast niej wsadzic sprezyne o wiele bardziej miekka i bedzie luz.. pozdro
fakt iz amorek fajnie lata bez sprezyny, ale chyba bardziej solidnym patentem jest wyjecie tego pierscienia z tlumika oraz zalanie amora finish line 2,5w. niech sprezyna sobie siedzi na miejscu... tak nawet solidniej brzmi a nieukrywajmy ze ns to nie dj i cholera wie ile zniesie
szczerze mowiac to po zdjeciu tego pierscienia, niewiele sie zmienilo dopiero po wyjeciu sprezyny czuc rezultaty... dlatego jak juz napisalem pojade do sklepu ze sprezynami i zrobia mi miekka sprezynke, wsadze pierscien, moze rozciecze olej i napisze jak chodzi... pozdro