Maribor i inne miejscowki DH

Robix
Kontakt:

Maribor i inne miejscowki DH

Post autor: Robix »

Mam perfidny plan wyskoczenia gdzies w DUZE gory. Mozecie polecic jakies fajne SPRAWDZONE (najlepiej osobiscie) fajne miejsca w Europie do pozjezdznia? W Czechach i na Slowacji juz bylem.

Mysle tu o Mariborze, Kaprun itp miejscach.
Gdzie w Europie jest zajebiscie i nie grozi nie wydaniem kasy ciulanej przez cale zycie?
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

ok kaprun nie jest takie az fajne. leogang hinterglemm salbach super miejsca :D super gory super klimat i malo kasy wydasz w sumie :D
www.hcfr.pl !!
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

No właśnie....Kaprun do pojeżdżenia jest do bani, bo nigdzie nie wpuszczają z rowerami do kolejek i trzeba drałować na piechtę. Za to Leogang 20km od Kaprun jest zaje.bisty. Ja byłem tam 2,5 roku temu, więc pewnie teraz jest jeszcze lepiej.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Bkillah
Kontakt:

chrabal z rowerkiem byles ?? czy w zime ??:P ja rok temu bylem i w tym roku wracam napewno :D ale na zawody ;]
www.hcfr.pl !!
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

byłem na MŚ w 2002......i z rowerkiem. Problem był taki że nie mieliśmy samochodu i do Leogangu zasuwaliśmy za każdym razem na bikach - nie było to fajne, ale i tak mi się strasznie podobało.....może w tym roku jakby była kasa to też by sie udało, ale tym razem furką :)))
No a Puchar Świata czy mistrzostwa to juz w ogóle full wypas.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Bkillah
Kontakt:

no mysmy mieszkali pod salbach wiec do leogang mielismy ... 50 km w jedna strone... a przez gory 4 km :P ale nie dalo rady sie przebic bo jeden wyciag nie dzialal. W tym roku jedziemy na adidas slope style :D
www.hcfr.pl !!
Robix
Kontakt:

Post autor: Robix »

Dzieki za info. Skoro mieliscie chlopaki niewatpliwa przyjemnosc pojezdzenaw Austrii to jeszcze pomecze was pytaniami.
Jakie sa ceny noclegow w Leogang?
Jakie koszty wyciagu?
Czy za jezdzenie w Leogang pobierane sa jakies dodatkowe oplaty?

Pyatem tezo Maribor bo to znana miejscowa DH i poniewaz to jest dawne socjalistyczne panstwo bede pewnie mieli nizsze ceny niz Austria.
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

polecam Ci slowenie :] nie zjezdzalem w Mariborze, bo wyjezdzalem tam nad morze, ale to kraj pieknych kobiet :]
no i cale panstwo ma tyle mieszkancow co Warszawa :D
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Bkillah
Kontakt:

ceny noclegow mowiac szczerze nie pamietam ;p wejdz sobie na www.saalfelden.at chyba bo nie jestem pewien lub na http://winter.leogang-saalfelden.at/vie ... R&Lang=241 tylko musisz znalesc letnia wersje i tam byly ceny z tego co pamietam bike-pass roczny kosztowal mnie 160 euro... i to tyle wiecej niz nie placisz jak masz pytania to na priva:D albo znajdz temat barneja o miejscowkach z austrii
www.hcfr.pl !!
ODPOWIEDZ