Czy to się nadaje???
Czy to się nadaje???
Siema!!!
Twoim zdaniem jaka obręcz nadaje się do dirt"u i streetu??
Twoim zdaniem jaka obręcz nadaje się do dirt"u i streetu??
-
- Kontakt:
[quote="dyziomax"]siema
ja jestem fanatykiem obreczy alexrims DM24 ciezko je zniszczyc:P po 99zł stoja ale na allegro pokazaly sie podobno takie same tylko ze inna naklejka za 65zl nie pamietam nazwy[/quote]
No moze nie az tak ciezko :D NIERZ dx 32 albo doubletracka !!! Powinno ic wystaczyc cena około 150 zł !! Ja mam dx 32 i sie dobrze sprawuje a dm 24 jzu sporo rozwalonych widziałem :D !!
ja jestem fanatykiem obreczy alexrims DM24 ciezko je zniszczyc:P po 99zł stoja ale na allegro pokazaly sie podobno takie same tylko ze inna naklejka za 65zl nie pamietam nazwy[/quote]
No moze nie az tak ciezko :D NIERZ dx 32 albo doubletracka !!! Powinno ic wystaczyc cena około 150 zł !! Ja mam dx 32 i sie dobrze sprawuje a dm 24 jzu sporo rozwalonych widziałem :D !!
GRZECZNI CHŁOPCY IDA DO NIEBA --CI GORSI MAJĄ RAJ NA ZIEMI ;-)))))))))
moze atomlab? :P hehe a z takich przystepnych cenowo to kazda ma jakies plusy i minusy, patrzysz na wage, na to jak sie sprawuja u kumpli i decydujesz. nie da sie chyba jednoznacznie okreslic ktora lepsza, piasta, szprychy etc maja duze znaczenie. w sumie kazdy sun i alex przeznaczony do skakania (bfr, mamoth, single i double track, dm24, supry i dx32) sa dobre, roznia sie waga komorami, materialem (?) no i jak dodasz do tego ze kazdy egzemplarz moze byc lepszy i gorszy to wogole metlik w glowie :/ jezdze na bfr z tylu i jest calkiem ok na 48 cipek, w porownaniu z alexem 18 to jest miut, kanty nie kanty i zero bicia :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: