fox w wawie
fox w wawie
Cześć za klika dni jade do warszawy i chce odwiedzic kilka sklepow rowerowych, najlepiej niech napisza mi osoby ktora sa z wawy gdzie warto kupowac, najlepij sklepy z produktami fox'a.
wiem tylko to co jest na stronie, że nowe sklepy otwarte CH Arkadia ale chodzi mi o to czy warto bo jestem tylko kilka godzin i na CH Wileńska.
dziekuje za wszelkie odpowiedzi
wiem tylko to co jest na stronie, że nowe sklepy otwarte CH Arkadia ale chodzi mi o to czy warto bo jestem tylko kilka godzin i na CH Wileńska.
dziekuje za wszelkie odpowiedzi
W CH Wileńska jest Skateshop w którym są ciuchy foxa i dragona, no i cyngle dragona też.
Z rowerowych w których jest fox to obecnie IX na ul Krasińskiego 24 (żolibor - kawałek na północ od centrum) oraz PLUS ul Zamiany 12 (ursynów - południe miasta)
Po drodze do IXa możesz wstąpić do Arkadii, ale tam jest taki sam sklep jak na Wileńskiej i pewnie mają to samo.
Z rowerowych w których jest fox to obecnie IX na ul Krasińskiego 24 (żolibor - kawałek na północ od centrum) oraz PLUS ul Zamiany 12 (ursynów - południe miasta)
Po drodze do IXa możesz wstąpić do Arkadii, ale tam jest taki sam sklep jak na Wileńskiej i pewnie mają to samo.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt: