Bracia Rosjanie!!!

birol
Kontakt:

Post autor: birol »

atom fr 1 i fr2 to identyczne jak ten jednozawiasowy bighit
a z reszty najbardziej podoba mi sie Atom Mr.Dirt Uno 24' genialnie wyglada!!
nie mówie o malowaniu ale o proporcjach
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Tioga
Kontakt:

Post autor: Tioga »

po przeliczeniu na polskie to takie tanie one nie są
kiedy wreszcie cieplo!!!!!!poczta nieprawdziwa
eman
Kontakt:

Post autor: eman »

http://www.wujekeman.republika.pl
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

to ze jest robiona na taiwanie to wlasnie zaleta. dalem linka w celach informacyjnych. a gianty i mase innych niezlych firm rowerowych to niby gdzie robia sprzet. chodzi mi wylacznie o to ze takie i mase innych ram to zadne aj-waj.. po prostu wporzadku ramki..

najlepiej byloby gdyby sie dogadaly nasze firmy i zrobily duze zamowienie na przerozne ramki biorac pod uwage opinie biker'ow.. tyle ze to "nie po marketingowemu". czasem tylko szkoda ze sa ta sama rame mozemy dac 2x wiecej tylko ze wzgledu na naklejke
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

ps - jak chcecie wklejac linki z tego katalogu to musicie przy otwieraniu produktu dac na linku prawym klawiszem i otworz w nowym oknie, wtedy na pasku adresu pojawi sie poprawny link

peace
purehemp
Kontakt:

Post autor: purehemp »

o k***a RS7 to wydatek niecałych 6000,szkoda tylko że nie ma specyfikacji,rzecz jasna bez cła i przesyłki.Albo ramka Atom Team Downhill'02 za 22800 rubli,tylko ile kosztuje rubel :-O(poza tym to przypomina mi trochę Eliminatora)
A co do opłat "po drodze"-w sumie to może być troszkę sporo,bo "putiniarze" w UE nie są,a granice(szczególnie po naszej stronie) zostały "uszczelnione" co dodatkowo proceder utrudnia.Do Moskwy jest też kawałek,także raczej wybiorę się raczej do bratanków i zakupię sobie Norco VPS Atomik-czesi są sympatyczniejsi,mają dobre piwo i istnieje mniejsze prawdopodobieństwo że oklepią ci ryja i okradną na granicy-tzw.szara rzeczywistość
pieniądze nie są celem,lecz sposobem na osiągnięcie szczęścia
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

1 rubel to jest 11gr czyli cena to tak jakby przesunac o jeden przecinek w lewo czyli 10 razy mniej na zlotowki
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

czyli te rs7 ramka wychodzi jakies 2100 2200 zeta :D a te sztywniaki to po jakies 500 700 zeta :Dsuper a clo pewno male bo mamy dobr stosunki z rosja :P poa tym ktos z mazur moze wpasc do obwodu kaliningradzkiego :D i tam se w szklepie kupic :D to tak jak cieszyn w czechach D:
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

kocham ZSRR
www.pinkbike.com/photo/1927184
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

cos mi sie zdaje ze to za pikne by bylo prawdziwe.... :/
gg 2109933
zelek.um
Kontakt:

Post autor: zelek.um »

też mi się zdaje że trochę za piękne żeby prawdziwe... :/
ale kurde ten kto mi załatwi tego Atoma Urbana lub Mr. Dirt signature to normalnie ma u mnie duuużego + i szkrzyneczkę :D Normalnie się zakochałem jeśli będzie możliwość ściągnięcia do Polski to sprzedaje mój rowerek za pół ceny i kołuje kase i kupuje jakiegoś Atoma :D Więc ludzie którzy mogą/wiedzą jak ściągnąć rowerek odzywajcie się :D Bo takich jak ja jest tu na pewno więcej i można by było się jakoś złożyć razem i mogłoby się to opłacać :D
EXE i nic więcej :]
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Zajebiste fury ruscy pewnie robio u siebie bo mają zajebiste zaplecze i wogóle fajne sprzęty robią wzorując się na kilka razy droższych.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

4 zawiasy Stinkaczowate z damperem od jakichś 1500, ale i tak bym kupił tą fur za 1900.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

ten kto napisał ze kocha zsrr niech sie puknie w głowe bo gdyby nie bylo zsrr to juz dawno robilibysmy normalne ramy odbywałyby sie normalne zawody w sklepach bylyby dostepne wszystkie czesci..ze wymienei tylko z naszej dziedziny nie mowiac juz o kulturze,poziomie,złodziejstwie i prywacie ktorą komunizm wymuszal a ktora teraz pokutuje..
a z ramek najbardziej podoba mi sie tak trialo-street na dole po lewej.
jejku moze jakis sklep by sie zajął??a moze nikom skoro trzyma w garsci cały swietny dh-złom nawiazłby kontakt??predzej jemu odpiszą jakies marketingowe info niz nam.a to chyba lepiej niz pytac sie cedrika co mysli o zumbi i ze chris kovarik wraca do gry i ze dabomb dm dc sa bezbłedne..chyba po to tez jest ta strona
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Jacor
Kontakt:

Post autor: Jacor »

nie no zagieły mnie te ramki,ja to chętnie bym wziął
http://www.velomir.ru/cgi-bin/mainpage. ... =0&id=1310
albo http://www.velomir.ru/cgi-bin/mainpage. ... =0&id=2228

i te ceny...
nie wiem czemu polscy przedstawiciele sprzedaja sprzet najdrozszych firm z usa a nie zajma sie czyms co by schodzilo jak swierze buleczki....no koment...
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)
student
Kontakt:

Post autor: student »

cos na stronie norco bylo kiedys tanio wiecie www.norco.com i tam dac rosje
;d
stinky power ;d
dieee
Kontakt:

Post autor: dieee »

Panowie.. a jak sadzicie? MOze beda te rowerki dostepne w obwodzie kaliningradzkim? to w koncu tez rosja.. Ja bym sie tam przejechal zeby w cenie ramy miec rower :D
www.pinkbike.com/photo/1007092/
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Urban rlz dajcie mi tylko człowiek który sprowadzi ten bike :D tylko nigdzie nie ma jego specyfikacji ... niech sie ktos pofatyguje i wysle im meila bo ja srednio pajumaju po angelsku :D
ODPOWIEDZ