kupuje calego bike na czesci mieszkam w warszawie i wole sam nie skladac zeby wszystko bylo wporzadku jaki serwis polecacie ?? albo moze jakas stronke gdzie mozna troche poczytac o skladaniu , i tak kola oddam do zaplatania ale moze reszte dam rade jakos zlozyz.
zaplec kola, daj do tego samego serwisu wkreceniae suportu i nabicie sterow, bo to moze byc problem, z reszta chyba juz sobie poradzisz :) ewentualnie znajomy jakis, nie ma co pieniedzy wyrzucac na np skrecenie luzow na sterach czy ustawienie vbrejka czy cos :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
oddaj ramke zeby ci nabili i wkręcili suport do sklepu na ulicy Grochowskiej 324 paw.14 oni cie bardzo dobrze policzą , grosze zapłacisz , a nie jak w durnuch serwisach , tu masz numer do nich 813 3442
no nie ma to jak samemu złozyc bika:) ja juz 2 złozyłem i teraz dajesz mi zaplecione koła i reszte czesci, porządne narzedzia i w godzinke albo dwie masz cały rowerek...
na serio z tym nie ma wiekszego problemy a chyba masz jakis kolegow ktorzy by ci pomogli co?? wazne jest zeby kiera byla prosto hamulce dobrze hamowaly i siodelko nie opadalo :P
racja - piny nie wybaczaja co chwila 12 nowych dziur
Ja jak jeszcze sobie nie do konca ze wszystkim radziłem to składałem dokąd umiałem i dopiero potem do serwisu... (jak zawieziesz w czesciach to duuuuzo wiecej zapłacisz)
Sam skladaj, usiadz z jakims kumplem co umi, kupcie pare piwek i wio. wsystko da sie samemu zrobic, ja bym jedynie dal stery do napicia w serwisie ktory ma prase do sterow. A reszta jest prosta!
Strongbiker a moze ten gosc zaczyna?! ciekawe czy ty jak zaczynałes umiałbys załozyc tarczówki, stery i zrobic to tak zeby ieczegho nie popsuc... Ja naprzykład zaczynałem tak ze nie umiałem wyregulowac vbejków, wcale sie tego nie wstydze bo watpie by 1/4 zaczynajacych umiałą to zrobc. Sprawa druga, to to ze jak zaciskasz pasa przez długi czas to chcesz zeby te czesci złozono do qpy szybko i profesjonalnie...