[b]entombed[/b][b]Eee...[/b]eee ty nie polamales zadnego pointa wiec nie piertol . to ze ramka mial/ma pekniecia przy glowce to nie znaczy ze polamales.jak bedzie wygladal tak to wtedy znaczy ze polamales : http://galeria.grbf.com/displayimage.php?pos=-758
ale niema co pint jest zajebisty, do mnie jedzie wlasnie point hunter pro limited, jak bede go mial to dam foty. identyczne geo, ladniejsza pancerna glowka, tylko pod tarcze, i niema tych kretynskich przelotek do tarczy, ani przedniej przerzutki. a i alu lotnicze.
mnie za okolo tydzien powinna glowka odpasc... amorek od jawy 350 ze skokiem 175 mm zrobi swoje :P :P niedlugo bede miec foty przed polamaniem a jakis tydzien pozniej glowki-brak :] ale gwarancja jest
[b]Gampos[/b] ale zauważ ze wiekszość pada pointów przez no chciej nie chcciej błedy.... ten wpadł w dziure!! na bank drag by tesz pekł ale narazie kierowcy dragów nie mieli takihc kłopotów !!! według mnie i tak point jest 100x lepszy a peka własnie z przyczyn typu wpadł w dziure, auto mnie jebło itp.. POINT JEST NAJLEPSZY!!!
PS gadałem z Xprotem.... on jest pewny zeby połamał draga :D [b]strongbikker[/b] masz 100% racji załoze sie o przekonanie ze ten kolo ma Draga i sie podnieca i ma lepszą rame (ale of kozz ma ch***wszą)
skoro taki "Eee..." kupuje poionta 3 raz to pointa naprawde musi miec coś w sobie... dlatego mam pointa i dlatego point jest najlepszy a drag jest o kant d000py rozbić :D coś jeszcze?? :P
on nie pekl od ciezarow ki co mnie jebla bo wtedy sie tylko widly pogiely. najpierw polamalem tego nowego, potem zmienilem na tego pogietego i trz mi pekl, ale ten co teraz bede mial to bedzie istna bajka:D a drag to taka kupa jakich malo ja wogule niewiem do czego to rama jest!!
1.ja połamałem pointa z bardzo nie przyjemnym dla mnie skutkiem bo sibie też połamałem i szybko nie pojerzedze,pozatym w takiej sytuacji w jakiej połamałem tego pointa pękło by też 80% wszystkich inny "fajnych" ram
2.u mnie w mieście pękły już 3 pointy ,to świadczy o tym że te ramy wcale nie są wspaniałe(żadne nie są wspaniałe) i o tym że jednak większości ludzi jeźdzących na tych rama jezynie sie wozi po miescie i pozeruje.taka jest prawda !!!
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
Ja mam DRAGA a moj kumpel POINTA i tez DROPY takie lecialy ze hej 2 m.(jak na pointa to fest,fest) na DIRCIE tez sie trzyma :-P KTO MA POINTA TEN JEST KOZAK NA KOZAKAMI !!!! POZDRO DLA WSZYSTKICH "BIKEROW"