Nowy Point Hunter Pro Limited ??
-
- Kontakt:
[b]Kamol[/b]kamol ty masz chyba spaczoną geometrie twarzy.... heheh point ma super geo (wiem bo mam) i po czesci rozumiem eee... trafiła sie okazja na rzadką rame ze sprawdzoną zajefajna geo z mocniejszego materiału i z wmocnieniem głowy to tesz bym kupił!!! podejzewam Eee... jaka to rama i jak to ta rama o której mysle to nas oszukujesz ze to point :>
http://www.jokejoke.prv.pl/
pekla, a jaka lekka rama alu by nie jebla, uczylem sie 180 i 360 nawalalem dropy hopy i naprawde ostro ja kazowalem po pare godzin dziennie na sztywnym widelcu. kocham jej geo i ta juz nie peknie, pozatym ona nie pekala dopuki mialem blecka a wtedy dopiero miala hard core, dropy 2,5m podwujne schody, b, szczawniana, na drewnianej w szczawnie polecialem na plaskie raz to jakos z 3m na plaskie, raz na dercie spadlem idealnie na plaskie to tez tak z okolo 3m na plaskie, rzezyla krasza na torze wpadlem z zkrezyrzowana kiera na mulde tak z 45km/h sun rims doslownie stal sie 8, lekko sie pogiely dolne golenie, ja polamalem zebro i wydarlem dziure w brzuchu, a point co?? nic!! ta rama jest bardzo mocna, a teraz bedzie jeszcze mocniejsza:):):):):)
OK ja tez nabieram szakuncu do POINTa
Kiedy mialem zamiar składac dualówe myślałem także o dragu ale kiedy kumple (jeden jezdzi na poincie) usłuszeli o tym pomyśle o mało mi nie doj*b*li :D.
Ale kiedy wziałem pod uwage to ze jest o WIELE Mocniejszy zdecydowałem sie na pięknego czarnego pointa.
Więc w wakacje dołącze do grupy POINTowców
AHA i jeszcze jedno jak myslicie jak bedzie sie on prezentował i zachowywał z amorem Rock Shox Judy TT (8mm) ????
Kiedy mialem zamiar składac dualówe myślałem także o dragu ale kiedy kumple (jeden jezdzi na poincie) usłuszeli o tym pomyśle o mało mi nie doj*b*li :D.
Ale kiedy wziałem pod uwage to ze jest o WIELE Mocniejszy zdecydowałem sie na pięknego czarnego pointa.
Więc w wakacje dołącze do grupy POINTowców
AHA i jeszcze jedno jak myslicie jak bedzie sie on prezentował i zachowywał z amorem Rock Shox Judy TT (8mm) ????
-
- Kontakt: