Witam ej co myslicie kupic Manitou Black Comp za 650 zł czy kupic cos tańszego i zeby mi jeszcze kasy zostało na inne czesci poztrebuje narazie takich pierdów ytylko jak gripy czy łańcuch ale juz nie wiem jak i co zrobić ja dopiero co prawda zaczynam jeździć Dirt i Street narazie wiecej stretu prosze o pomo jak cos to gg 5137052
no sluchaj jak Ty nie wiesz sam co chcesz to skad my mamy wiedziec :D ale wez blacka albo dorzuc 100 zlotych do dj-3 :) dobry widelec to podstawa jak powiedzial Jabolo...
poszukaj z1 drop offa z 2002 albo wedge tez ten rocznik! one chodza po 700 zl
ja sam dorwalem z1 02 za 700 i jestem zajebiscie zadowolony! amorek wypas. regulacja tlumienia i kompresji, bardzo fajnie wybiera nierownosci i wogole super chodzi! jak dla mnie lepszy od DJ! mysle ze jak na poczatek to nic lepszego nie mozesz miec!!
ja bym wzią na twoim miejscu tego blacka, jakos nie mam zaufania do marcoków, a do maniutou mam, moze dlatego ze jezdze na manitou a nigdy na marcoku nie jezdziłem...
a co chcesz jezdzic?? ja niekumam czemu dj to warzy 10000000 ton. bleck sie idealnie nadaje do technicznego streetu, idealny do 4x i calkiem fajny na dirty.
Jak chcesz to moge ci zaltwic Marzocchi Wedge tak ze skokiem 100, 110, 120 idealne do streetu. jak chcesz wiedziec cene to wal na gg. Mysle ze sie ugadamy jakos. A lepsze to na pewno od blacka...
jezeli chodzi o rocznik 2002 marcocha to chyba nie mozna o nim nic dobrego powiedziec :) sam nie jezdzilem, nie widzialem polamanego ale jest taki topic w archiwum "Ktore roczniki marzoka najgorsze?" wiec mozna poczytac i sie dowiedziec troche