Piasta tył SS Disc os 10 mm
-
- Kontakt:
Piasta tył SS Disc os 10 mm
Tak jak w temacie:
1."Dzikus" 2005 10 mm z nakrętkami Single Speed Disc czarna z Dicta lub ACS
2.NS Bikes Coaster SS Disc 2005 z Dicta lub ACS
I który z wolnobiegów. Prosze o nie zjezdzanie mnie.
1."Dzikus" 2005 10 mm z nakrętkami Single Speed Disc czarna z Dicta lub ACS
2.NS Bikes Coaster SS Disc 2005 z Dicta lub ACS
I który z wolnobiegów. Prosze o nie zjezdzanie mnie.
Banshee Morphine Rulez !!! Jeszcze do niedawna santacrusher.
-
- Kontakt:
dzikus, to ze os 17mm to ma byc w koprusie, a 10mm przy hakach bedzie, tak :> ? dobrze rozumiem?
patrz na ta nowa strone, tam atolab jest ss :] skoro masz morphine to czemu nie brac juz lansowej piasty atomlaba :P
a tak serio sadze ze piasta dzikusa bedzie naprawde spoko. zawsze mozesz gadac z xprotem :P
patrz na ta nowa strone, tam atolab jest ss :] skoro masz morphine to czemu nie brac juz lansowej piasty atomlaba :P
a tak serio sadze ze piasta dzikusa bedzie naprawde spoko. zawsze mozesz gadac z xprotem :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja jebie, oczywiscie ze os ma 17mm tam gdzie trzeba, natomaist tam gdzie sruby jest mniej, czyli wchodzi do zwyklych ram
moze czesc z was pamieta, ale dwwwano etmu zrobilem tutaj male wyliczenie wytrzymalosci roznych osiek paist, przy zalzoeniu, ze sa one z tego samego materialu
decydujacym parametrem w atkim wypadku bedzie tzw. "wskaznik wytrzymalsoci przekroju na zginanie"
dla oski 10mm z otworem 5mm wynosi on ok 9
dla oski 10mm pelenj wynosi on ok 10
dla oski 14mm pelnej wynosi on ok 30 (!!!)
chyba nie msuze mowic, ze 17mm bedzie jeszcze bardziej wytrzymala
moze czesc z was pamieta, ale dwwwano etmu zrobilem tutaj male wyliczenie wytrzymalosci roznych osiek paist, przy zalzoeniu, ze sa one z tego samego materialu
decydujacym parametrem w atkim wypadku bedzie tzw. "wskaznik wytrzymalsoci przekroju na zginanie"
dla oski 10mm z otworem 5mm wynosi on ok 9
dla oski 10mm pelenj wynosi on ok 10
dla oski 14mm pelnej wynosi on ok 30 (!!!)
chyba nie msuze mowic, ze 17mm bedzie jeszcze bardziej wytrzymala
17mm to jest os w korpusie, mocowanie jest na 10mm wiec weidzie kazdemu, ale osobiscie nie wiem czy jest to tak zasadniczo mocniejsze, w przednich grimeckach bylo tak ze os 20mm miala ale do 10mm widel pasowalo i jakos roznicy nie odczulem, jak ma sie cos zjebac to i tak sie *******
i czy napewno NSX jest na maly gwint, wydawalo mi sie ze na zdieciach jest Dicta?? i czy na maly nie ma wiekszych niz 14z??
i czy napewno NSX jest na maly gwint, wydawalo mi sie ze na zdieciach jest Dicta?? i czy na maly nie ma wiekszych niz 14z??
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
nie wiem jak to jest, jeszcze nie mialem "wytrzymalosci materialow" na wykladach ;) ale osobiscie mam nsx ss z osia10mm. nie wiem jak sie bedzie sprawowac, mam nadzieje ze ebdzie trzymac i nie bede musial zmieniac osi co 2tygodnie. na razie jeszcze nie przetestowana, czekam na opony
czarnuch - dowiaduj sie w 7anna, nie wiem jak to jest, ja mam od nich piaste na duzy gwint z zalozonym wolnobiegiem Dicta 17T. byly to pierwsze egzemplarze przez nich sciagniete do testow (bez napisu ns na korpusie). nie wiem dlaczego wycofali sie z tego i wprowadzili tylko na male :/
pisz i pytaj, moze jeszcze cos tam maja.
czarnuch - dowiaduj sie w 7anna, nie wiem jak to jest, ja mam od nich piaste na duzy gwint z zalozonym wolnobiegiem Dicta 17T. byly to pierwsze egzemplarze przez nich sciagniete do testow (bez napisu ns na korpusie). nie wiem dlaczego wycofali sie z tego i wprowadzili tylko na male :/
pisz i pytaj, moze jeszcze cos tam maja.
sikun jestes...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: