Wada Stance :/
Wada Stance :/
Siema!
Juz wiem z dwoch zrodel ze doslownie po kilku dniach schodzi czarna anoda z goleni stance,statica i blunta. Komu to jeszcze sie stalo? Juz ktos to reklamowal, tzn jeden z was juz reklamowal statica bo tez mu zeszlo,jaki masz rezultat po reklamacji?
Przeciez answer zbankrutuje jak w bedzie musial przez 2 lata wymieniac lagi po farbka schodzi :/ najlepsze ze wczoraj moj kumpel kupil :) zobaczymy jego amora za pare dni, mogloby sie okazac ze to wada i wymieniaja gore na shermanowska :D
Juz wiem z dwoch zrodel ze doslownie po kilku dniach schodzi czarna anoda z goleni stance,statica i blunta. Komu to jeszcze sie stalo? Juz ktos to reklamowal, tzn jeden z was juz reklamowal statica bo tez mu zeszlo,jaki masz rezultat po reklamacji?
Przeciez answer zbankrutuje jak w bedzie musial przez 2 lata wymieniac lagi po farbka schodzi :/ najlepsze ze wczoraj moj kumpel kupil :) zobaczymy jego amora za pare dni, mogloby sie okazac ze to wada i wymieniaja gore na shermanowska :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no to ze na shermanowskie nie wymienia to sie spodziewalem :)
ale chodzi mi o answera :/ co ini zrobia,jak beda tlumaczyc jak zaraz beda mieli lawine gosci pt: "gdzie moja farbka z goleni?" ,sam bym tak zrobil......
powiedza ze to nie przeszkadza w jezdzie ???? to po co kupowalem czarny jak mam obskubany srebny :/ i wogole po co te lagi smarowali na czarno :/
ale chodzi mi o answera :/ co ini zrobia,jak beda tlumaczyc jak zaraz beda mieli lawine gosci pt: "gdzie moja farbka z goleni?" ,sam bym tak zrobil......
powiedza ze to nie przeszkadza w jezdzie ???? to po co kupowalem czarny jak mam obskubany srebny :/ i wogole po co te lagi smarowali na czarno :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Qbika stance ... Po zmiane skoku z 80 na 100 zaczelo sie scieranie anody z lag. Pamietam ta panike, kiedy pierwszy raz sie zorientowal :D Zamiast czarnej lagi lustro bylo ;/ Po kolejnym rozebraniu smaru bylo nasrane bardzo duzo wszedzie gdzie sie tylko da ... i sie pogorszylo i tak.
Nie ma go od 3 tygodni juz ... a sprzedawca motor44 nic nie wie.
Zreszta co ja wam bede mowil, napisze wam jak tutaj wpadnie :D
Pozdro
Nie ma go od 3 tygodni juz ... a sprzedawca motor44 nic nie wie.
Zreszta co ja wam bede mowil, napisze wam jak tutaj wpadnie :D
Pozdro
-
- Kontakt:
dodam tylko ze qbik'owi najpier uszczelka wyskakiwala ze statica :/ a potem juz byl tylko horror z "lustrem" na ladze :/ ( jak uszczelka siedziala juz na swoim miejscu !!)
:/
wiec ogolnie to niezbyt mi sie te static'i widza:/ aha STATIC qbika to ta nowa "POPRAWIONA" wersja !!!
pozdro !!!
:/
wiec ogolnie to niezbyt mi sie te static'i widza:/ aha STATIC qbika to ta nowa "POPRAWIONA" wersja !!!
pozdro !!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54805 ...:]
-
- Kontakt: