Hookworm, Holy Roller - pytanie
Hookworm, Holy Roller - pytanie
Mam prośbę do osób, które mają oponę Maxxis Hookworm lub Holy Roller...
Niech ktoś zmierzy szerokość opony w najszerszym miejscu. Bardzo proszę.
I napiszcie na jakiej obręczy jest założona.
Niech ktoś zmierzy szerokość opony w najszerszym miejscu. Bardzo proszę.
I napiszcie na jakiej obręczy jest założona.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
GiZzMoO... :) ..Niemiec przyjechały... zamówiłem u niemieckiego dystrybutora. 2 parki dla mnie i 3 parki dla polskich streetowców...
W niemczech Hooki po 29€ za sztukę + koszty przelewu (kurde drogo) + transport (kurde drogo) :/. Taki life. Trzeba sobie radzić jak polski rynek taki.
Jak będę miał w końcu te SR Double Track to wszystko pomierzę i napiszę. Ale nie wydaje mi się by grubość takiej oponki na 4 cm DT przekroczyła 6 cm... to raczej nie możliwe. :)
Pozdrawiam!! :)
W niemczech Hooki po 29€ za sztukę + koszty przelewu (kurde drogo) + transport (kurde drogo) :/. Taki life. Trzeba sobie radzić jak polski rynek taki.
Jak będę miał w końcu te SR Double Track to wszystko pomierzę i napiszę. Ale nie wydaje mi się by grubość takiej oponki na 4 cm DT przekroczyła 6 cm... to raczej nie możliwe. :)
Pozdrawiam!! :)
...24"...
Hookworms to opona przede wszystkim na miasto... jest szeroka, gruba i czego wielu nie zauważa wysoka... myślę, że w jej przypadku strzał typu "snake" jest niedopuszczalny a obręcze też są w miarę bezpieczne. :)
Po odbiorze postawiłem obok siebie Hook'a i K-Rad... i Kedna jest naprawdę mała w porównaniu z Maxxisem (pomijam tutaj kwestię ceny tychże).
Oczekuję, że niskie opory toczenia zrekompensują wagę opony. Na pewno też o wiele lepiej będzie się z tymi oponami wchodziło w zakręty... na Tiogach DH w mieście udało mi się zaliczyć parę pięknych szlifów po trochę większym pochyleniu na bok x/ (najbardziej zdrawliwa jest pieprzona kostka brukowa). :/ :)
No i wzór tego bieżnika! Prawie guma Hondy VTR i innych moto!! :)
Pzdrrr!! :)
Po odbiorze postawiłem obok siebie Hook'a i K-Rad... i Kedna jest naprawdę mała w porównaniu z Maxxisem (pomijam tutaj kwestię ceny tychże).
Oczekuję, że niskie opory toczenia zrekompensują wagę opony. Na pewno też o wiele lepiej będzie się z tymi oponami wchodziło w zakręty... na Tiogach DH w mieście udało mi się zaliczyć parę pięknych szlifów po trochę większym pochyleniu na bok x/ (najbardziej zdrawliwa jest pieprzona kostka brukowa). :/ :)
No i wzór tego bieżnika! Prawie guma Hondy VTR i innych moto!! :)
Pzdrrr!! :)
...24"...
[quote="frirajder"]Jestem uparty i będe odświerzał ten temat do skutku, tak![/quote]
Kazdy maxxis ma z boku napisane ile opona ma w najszerszym miejscu, weź poprawke na ew bardzo szeroka obrecz i koniec. Ew pojdz do sklepu i popros co by Ci zalozyli na jakas felga i napompowali teraz jest taki zastój w sklepie ze nie powinienens miec problemu z taka fanaberią :D
Kazdy maxxis ma z boku napisane ile opona ma w najszerszym miejscu, weź poprawke na ew bardzo szeroka obrecz i koniec. Ew pojdz do sklepu i popros co by Ci zalozyli na jakas felga i napompowali teraz jest taki zastój w sklepie ze nie powinienens miec problemu z taka fanaberią :D
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos