Hihihihi mi sie bardzo podoba bo sam bede miał juz bardzo niedługo rame 13'' z 2półką :D (nie stac mnie narazie na rame fulla wiece bedzie sztywniak do DH)
pieniekziom
jezdze w zjezdzie troche czasu wiec chyba wiem co mi zapewni stabilnosc?
a tylny trojkat moge wydluzyc do 440mm a ZJAZDOWY Nicolai M-Pire ma 437mm tylny trojkat
dalej sie chcesz klucic?
:*
sprzedaj ta rame - napewno ktos bedzie chcial wersje 2004 i wsadz w to Bitcha - niewiem jak to jest ale chyba dostaniesz nowy (krotszy) mostek no i kiere gratis.
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
[b]entombed[/b] nie czepiam sie, ale skoro zlozyl rower o zarysie bardziej FR, to nie ma sensu wyskakiwac z singlem i amorem 100 mm. Tak samo jakby ktos zlozyl zjazdowke a ktos by napisal zeby zmienil rame i wsadzil sztywne widly... NS z Boxerem wyglada niezle. [b]JIBer[/b] Lepiej dobry sztywniak niz gowniany full, taka prawda.
do d...eeeeenooooooooo.........shit..........coool.......co to k**** jest??????.......wyyyyyypaassssss.......a tak serio to spx....nie przyglądąłem sie dokładnie.....ale wygląda ładnie ;D
boze podziwam tych co piszą ze wsadziliby mniejszy blat i amorek 100mm skoku..dzizus bez komentarza poprostu.
ja tam sie jaram takim sprzętem:D podejrzewam ze zmieniłbym mostek na krótszy i na boga niższy!!przeciez kiere to prawie pod pachą masz pewnie jak stoisz obok niego!!:)
opuściłbym siodełko wstawił jakies kozaki 24" i oponki tak z 2,6 leciał z pomaranczowym sprejem na miasto zaznaczyc sobie dh-urban traske:D:D:D
mi sie podoba.
8!k3r
przerzutke mam Shimano 105(Sora, Tiagra, 105, Ultegra, Dura Ace w kolejnosci wypasu)
piasty z przodu Northshore Roller dh a z tylu Author na maszynach(wypas konkretny, przetrzymal duzo)
a obrecze juz mowilem...chyba DeeMax'y beda...
tak poza tym to czy ja zawsze musze najwiecej pisac w moich topic'ach? :-/
:D