Piasta tył SS Disc os 10 mm
jesli zjebiesz oske 17mm to ode mnie dostaniesz nwoa na gwarncji. jesli zjeiiesz po gwarancji to sobie ode mnie kupisz nowa. jesli bede mial cie w dupie ;) i nie bede chcial ci sprzedac nowej po uplywie gwarancji to znajdzies kogosc kto ci ja dorbi bo bedzie ona miala bardzo prosty ksztalt. poza tym jakos sobie nie moge wyobrazic zeby ktos to rozejbal skoro juz oski 14mm sie zadko niszcza, i to na ogol od zginania przez pegi
hofek: wszystko cacy, ale wszystkei paisty maja mocowanie pod tarcze. z reszta sie dogadamy
hofek: wszystko cacy, ale wszystkei paisty maja mocowanie pod tarcze. z reszta sie dogadamy
[quote="Czarnuch"]a swoja droga, to dostałem info że jednak NS owe piasty dalej na Dicta sa, jutro bede na 100% wiedział, wiec moze nie bedzie żle, i podobno wszelkie czesci zamienne do tego sa tanie[/quote]
jasne, ze czic musza byc tanie skoro piasta jest tania. tylko ze tych czesci nie mozna kupic, ostatnio bylem w sklepie swiadkiem reklamcji tylnej piasty, chciano wymienic jedynie sam bebenek, ale nie jest on dostepny
jasne, ze czic musza byc tanie skoro piasta jest tania. tylko ze tych czesci nie mozna kupic, ostatnio bylem w sklepie swiadkiem reklamcji tylnej piasty, chciano wymienic jedynie sam bebenek, ale nie jest on dostepny
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: