to były modele produkowane przez fimre "Maisto" dlas ofcijanlnych dystrubutorów Gianta, raczej niemożliwe były do kupienia. Pozatym to sa modele sprzed kilku lat wiec jedyne co możesz robić to suzkac po allegro, może ktoś będzie sprzedawał. Sam mam jeden taki model (dokłądnie to dałem go dziewczynie mej) i nei zmairzam go sprzedawać, z tego co pamietam to jakiś czas temu taki model poszedł na allegro za ponad 50 zł. Szukaj :P
Kupiłem taki model (ginad dh )za 50 zl u nas w sklepie rowerowym..Byly jeszcze inne ale nie wiem czy sa.Mozna poszukac nieraz znajduja sie w sklepach rowerowych tak jak np. u nas w sklepie...pozdro
ja mam mama kupiła mi w sklepie modelarskim za 60 zł nie wime skąd on sie tam wzią ale mój był ostatni bo przedtem było jeszcze kilka ;P ja swojego stuningowałem i ma asz 17mm skoku :P w tynym wachaczu kombinowałem tesz z przednim amorkiem chciałem sprężynke małą włożyć pod stery ale sie nie da ;P http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=398874 a oto mój bike :D
mój ma nowy damper firmy zenit ;P ładnie chodzi i zrobiłem w nim tłumienie między sprężynke a wachacze włożyłem szpilke i jak wachacz odbija to ona ociera o sprężyke i spowalnia wachacz :P
ja mam Porshe taki z zoltymi kolami i dwupolka, tarcze, kroba XTR i dzialajacy naped na gumke, szkoda ze tylko przedni amor sie nie ugina , tylni sie ugina :) koszt 25zl