Vee Rubber Ninja???????
Vee Rubber Ninja???????
Co sądzicie o oponce Ninja 2.6. podajcie plusy(jak ma) i minusy. I czy szybko sciera sie przy jeździe na asfalcie? Z góry wielkie dzieki!!!
' lepiej złamać coś co sie zrośnie niż cos co trzeba kupić '
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
No coś Ty...Opoy do DH nie scieraja sie na asfalcie...Boze ludzie myslscie zanim cos napiszecie :/ Człowieku to oczywiste ze opona dh sie bedzie scierac na chodnikach :/ Matko boza pomysl troszeczkę...Tu nie trzeba miec wiedzy rowerowej zeby sie tego domyslec :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no moim zdaniem.. to jest opona wlasnie na asfalt... chociaz wyglad wskazuje na cos innego... hmmm... chyba szybciej slika zajedziesz niż ją... dobrze się trzyma na asfalcie... tragicznie na gruncie... radze kupic dobre dędtki bo założyć to jeszcze problemu nie ma... ale zdjąć... :) powodzenia... ja nie falem rady... w serwisie jeden koles zrezygnowal a drugi trzema lyzkami... przez godzine... :)
+ tania
+ dobra,w tej klasie cenowej
- zalezy jak trafisz, z ninjami jest tak ze sa z roznych gum robione,mowiac nie po fachowemu,ale niektore sie zuzywaja po ledwo sezonie, niektore wytrzymuja 3 ://// niewiem o co z tym chodzi
-jezeli zalozysz na przod to kiepsko rower sie trzyma na zakretach podloza
ja juz mialem 3 ninje,koledzy tez maja bo w sumie dobra oponka w tej cenie,jest sztywna przez co bardzo trudno sie ja zaklada i zdejmuje,ale przy krzywych skokach nie wychodzi z felgi jak inne, nawet drozsze opony
+ dobra,w tej klasie cenowej
- zalezy jak trafisz, z ninjami jest tak ze sa z roznych gum robione,mowiac nie po fachowemu,ale niektore sie zuzywaja po ledwo sezonie, niektore wytrzymuja 3 ://// niewiem o co z tym chodzi
-jezeli zalozysz na przod to kiepsko rower sie trzyma na zakretach podloza
ja juz mialem 3 ninje,koledzy tez maja bo w sumie dobra oponka w tej cenie,jest sztywna przez co bardzo trudno sie ja zaklada i zdejmuje,ale przy krzywych skokach nie wychodzi z felgi jak inne, nawet drozsze opony
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt: