juniorT 2003 & Sherman slider+
-
- Kontakt:
A czemu tak zgodnie krzyczycie ze Slider?
Wogole jezdziliscie? ( nie ze sie rzucam)
Mnie tam sie to wogole nie podoba, nie dosc ze sie cos komus niezle ******** w tych manitach z podkowa i tak juz zostala i wyglada to obrzydliwie to gorne polki sa tak cienkie ze wygladaja jakby je odchudzali qrwa
Lipa!
A im wiecej regulacji tym wiecej do spierdolenia, ma byc dziwka
Junior jest zajebisty, ladnie wyglada, qr20 mu wrzucasz, wyciagasz go za 1600zl z usa i latasz do woli, opona mala wchozdi to jest minus wpizdu ;/
Wogole jezdziliscie? ( nie ze sie rzucam)
Mnie tam sie to wogole nie podoba, nie dosc ze sie cos komus niezle ******** w tych manitach z podkowa i tak juz zostala i wyglada to obrzydliwie to gorne polki sa tak cienkie ze wygladaja jakby je odchudzali qrwa
Lipa!
A im wiecej regulacji tym wiecej do spierdolenia, ma byc dziwka
Junior jest zajebisty, ladnie wyglada, qr20 mu wrzucasz, wyciagasz go za 1600zl z usa i latasz do woli, opona mala wchozdi to jest minus wpizdu ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
amory
jeździłem na juniorze 2003, na 2004 wyjętym ze Specialized z komorą powietrzną, na juniorze 2004, i stwierdzam ze nie są złe ale tu bym chyba wziął slidera, ale jednak i tak WOLĘ MARZOCCHI!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=289653