wez 2x grimeeke jak radza...
moze siła mechaniki juz dorownuja hydro ale jak bedziesz duzo duzo duzo hamował to wiesz...
Hampel MECH. FR do 500x2 = 1000
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
hmmm.. a może ktoś chętny na AVID`a Ball Bearing? wg mnie najlepszy mechanik na świecie.. siła miażdży a i modulacja jest naprawdę niezła. Jeździłem zarówno na HMX-1, MX-2 ale AVID bije je na łeb naszyje... I genialna jest regulacja położenia dwój (a nie jednego jak to ma miejsce w większości hampli) klocków! Nie ma kłopotów z zapiekającymi sie pokrętłami jak w HMX-1. poprostu miodzik:) Mam do sprzedania przodzik z adapterem i tarczą 180mm... stan niemal IDEALNY, nowiutkie klocki (kupiłem je z myślą, że nadal będę na avidzie śmigał, ale inwestuje w komplet HOPE`ów, więc avid zbędny). Cena naprawdę DOBRA!! :> jeśli ktoś zainteresowany: crt@o2.pl, gg: 1451611 lub tel.. który moge podać maiulowo lub przez gg:) Zależy mi na czasie, bo kasa potrzebna:)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom