Vee Rubber Ninja???????
-
- Kontakt:
To ja moze jeszcze swoja opinie dorzuce... Nie sciera sie chyba w ogole, moja opone mam jakos od polowy listopada, od tego czasu wyjezdzilem jakies 600km po miescie... i jeszcze mam te takie smieszne kolce na niej :/ Z przyczepnoscia to chyba ejst tak, ze trzeba miec sluszna mase (ja waze 86kg), bo pode mna ta opona calkiem sprawnie sobie radzi. Oczywiscie dodatkowo niskie cisnienie i na przyczepnosc nie moge narzekac. Przeszkadza mi nieco jej owalny profil, wole zdecydowanie bardziej plaskie opony, np. Nokiana Gazzaloddi Jr., ale w tym wypadku zdecydowala o zakupie wyjatkowo niska cena. Jesli juz chcesz kupowac te opone, to wez od razu jakas gruba detke i porzadny komplet lyzek do opon, np. Schwalbe. Mam wprawe w wymianie ogumienia, ale ta swinia zawzse mi stwarza problemy.
http://tiny.pl/8mm
mój kumpel ma ninie na dx-32 nie wiem jak on ja zdejmuje ale zdejmuje ;P [b][t][o][m][/b] popieram to jest opona tylko dla samobujców :D i co wy gadacie że sie trzyma na asfalcie ja kiedyś miałem ninie 2,35 z przodu i w rato na rozgranym suchutkim bez żadnego ziarenka piastu wchodziłem w zakręt i mnie posuneło i gleba ale to chyba przez to że kapke za szybko wchodziłem w zakręt ale i tak chojowa opona na maxa
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
mam 2.35 od ponad roku i też przebiłem ją tylko raz-na szyndzielni na wyciągu wbiła mi się pinezka:/ Wrzuciłem ją do przodu takze bierznik trzyma się nieźle, zaszło może z 30%. przyczepność, no cóz, w takiej cenie nie można sie spodziewać niewiadomo czego. drugi raz na pewno jej nie kupie, ale jeśli kasy brak to ninja jest załkiem niezłą opcją.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=434847
[quote="strongbikker"]Ja mam ninje 2.35 i ze zdejmowaniem jest poprostu masakra!
Jak przebiłem dentke i chciałem ją zdjąć to jeszcze dodatkowo zrobiłem dziure podważając opone śrubokrętem. A zdejmowałem ją chyba z 20min.[/quote]
Kurwa...ja jak zdejmowałem to ją rozciąłem suke jedną bo szkoda mi było obręczy. 2,35 - na DM24 - poprostu tragedia. Podczas zakładania poniszczyłem obręcz...potem się okazało że przydziabałem dętke i jeszcze raz musiałem zdjąć. Normalnie zakładnanie i zdejmowanie tej opony to do ***** jest nie podobne.
Jak jeździłem to było dobrze...mocna, wytrzymała...na tył ok. Ale zakładanie i zdejmowanie psuje cały wizerunek tej opony i powoduje że jak widzę ją na allegro to żygać mi się chce <zygi> Żeby do opony rowerowej używać łyżek samochodowych!.... straszne.. HighRollera 2,5 to ja ręką założyłem dopiero na samym końcu jeden ruch zwykła aluminiową małą łyżką i po sprawie.
Jak przebiłem dentke i chciałem ją zdjąć to jeszcze dodatkowo zrobiłem dziure podważając opone śrubokrętem. A zdejmowałem ją chyba z 20min.[/quote]
Kurwa...ja jak zdejmowałem to ją rozciąłem suke jedną bo szkoda mi było obręczy. 2,35 - na DM24 - poprostu tragedia. Podczas zakładania poniszczyłem obręcz...potem się okazało że przydziabałem dętke i jeszcze raz musiałem zdjąć. Normalnie zakładnanie i zdejmowanie tej opony to do ***** jest nie podobne.
Jak jeździłem to było dobrze...mocna, wytrzymała...na tył ok. Ale zakładanie i zdejmowanie psuje cały wizerunek tej opony i powoduje że jak widzę ją na allegro to żygać mi się chce <zygi> Żeby do opony rowerowej używać łyżek samochodowych!.... straszne.. HighRollera 2,5 to ja ręką założyłem dopiero na samym końcu jeden ruch zwykła aluminiową małą łyżką i po sprawie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[b]Kwasigroch[/b]--------to dziwne, bo ja po roku ujeżdzania jej na przodzie złużyłem 70 bierznika.....a co do zdejmowania to pogiąłem metalowy śrubokręt i średnicy 1 cm :|, a z wkładaniem mi tata pomógł ;D......kawałęm drewnianej listewki, gumowy młotek, 5 minut stukania i elegancko weszła, bez dziur, czy rys na feldze......a to było nowiuteńkie koło i dalej tak wygląda ;D
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt: