sluchaj! wlasnie polamalem klamke od mojej LOuisy FR i obrecz alexa fd26 (juz koleczko na dm24 jest). czekam tylo az muj octane peknie. ile musze dac? :DDDD. a tak popzatym to zajebisty pomysl! :]
ja potrzebuje 2000zl na rame z amorkiem full moje kochane marzenie czyli jak by sie wszyscy zrzucili po 2 zl to bym byl bardzo szczesliwy sam chetnie tez komus dorzuce do jecgo szczescia:)
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
ejj chłopaki to ja zaraz ide rame połamac ;) hhe ale co do robienia czego kolewiek, co może robić 16-latek ?? :> i co za to dostawać ??
ulotki rozumiem czemu nie ale ile można i jeszcze można w łeb oberwać na osiedlu ;))))))) czasem aż się wstydzę na czym jeżdżę
proponuje co miesiąc zbierać po 2 zł od łeba i wysyłać to do jednej osoby i losować co miesiąć spośród osób które wpłaciły 2 zł jedną która tą kase otrzyma :))
no to ja bede pierwszy... mam male wymagania, moj rower jest malo mobilny, wiec zarzuccie jakies 300 zl na truvativa dh :) na 900 osob 300 zl to bedzie groszowa sprawa :))))
Julo Ty nie *******. Masz iles tam lat, pewnie ponad 20 to prace sobie jakas doeywcza znajdziesz. Mi sie akurat raczej to nie uda bo mam 15....A pozatym rower tez juz pewnie dobry masz to piszesz...Nie wiesz jak to jest sie meczyc 3 lata na ramie 19' z 75mm amorkiem i osprzetem acery.....Kazdy cos kombinuje
oooo sorry za floodowanie ale wiem kto powinien pierwszy dostac kase :))) ten kto zapoczątkował ta akcję ;) zresztą zaraz bedę miał foty to zobaczycie na jakim gównie jeżdżę