"cykajacy" Dirt Jumper III 04' !!
-
[quote="qbik"].
aha i czego mam zazdroscic?? DJ3 2004? <hahaha> przepraszam, zwlaszcza ze jestem w 'posiadaniu' stanca na hex. [/quote]
Stary gratuluje Ci z calego serca ze masz Stance'a!! Jestes dla mnie bogiem i bede sie lansowal do ciebie!! Ja wole jakos DJ'a bo jezdzilem na Black'u i wydaje mi sie ze Manitou to gorsza firma...Ale jestem tylko skromnym bikerem wec co ja tam moge wiedziec!!
Pozdro i zycze zeby Ci sie Stance spierdolil <lol2>
PS.Pozdro dla tych co cos maja i sie nie wywyzszaja :)
aha i czego mam zazdroscic?? DJ3 2004? <hahaha> przepraszam, zwlaszcza ze jestem w 'posiadaniu' stanca na hex. [/quote]
Stary gratuluje Ci z calego serca ze masz Stance'a!! Jestes dla mnie bogiem i bede sie lansowal do ciebie!! Ja wole jakos DJ'a bo jezdzilem na Black'u i wydaje mi sie ze Manitou to gorsza firma...Ale jestem tylko skromnym bikerem wec co ja tam moge wiedziec!!
Pozdro i zycze zeby Ci sie Stance spierdolil <lol2>
PS.Pozdro dla tych co cos maja i sie nie wywyzszaja :)
jak kto woli, ja nic nie mam do DJ-ow, mialem takiego kupowac. Skoro Philip_
pada ze mu 'zazdroszcze' to mialem napisac: 'tak, bardzo, bardzo , bardzo'? Troche godnosci el_cabatto. A tak poza tym mysle sobie, ze stance wiecej wytrzyma niz DJ ( nie liczac anody lol).
i pozdrawiam
pada ze mu 'zazdroszcze' to mialem napisac: 'tak, bardzo, bardzo , bardzo'? Troche godnosci el_cabatto. A tak poza tym mysle sobie, ze stance wiecej wytrzyma niz DJ ( nie liczac anody lol).
i pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=405033
-
- Kontakt:
w górnych lagach jest podkladka(żeby tłumik nie pracował bezpośrednio po otworze lagi) która wydaje specyficzne dla DJa III 2004 stukanie nie da się tego w żaden mi znany sposób, po pierwsze nie da się jej wyciągnąć ani zatrzymać w jednej pozycji...nie przejmuj się tym nie ma to wpływu na żywotność amora-i można sie przyzwyczaić do tego-przynajmniej wiesz ze pracuje jak jedziesz po nierównościach...
pozdrower666
p.s.
gdyby Ci sie udalo zniwelować to stukanie daj znać na GG 6404884
Laseklz
pozdrower666
p.s.
gdyby Ci sie udalo zniwelować to stukanie daj znać na GG 6404884
Laseklz
Ee jak to po co, zeby zmienic skok.
Tajniki konstrukcji bombera tez juz poznalem :P Teraz jak dostane znowu alfe to zobacze co w niej piszczy :D ...
Jesli o stance'a chodzi to gdybym juz tyle kasy wydawal na tego amora to czegos moge wymagac, prawda? I tak bym sie czerstwa bulka pochlastal na miejscu qbika :D Coz, moge jeszcze powiedziec, ze bledu zadnego w skladaniu nie bylo. Nie bylo takiej mozliwosci nawet. Az tak ciezko zrozumiec, ze wada fabryczna? ;/
A pytanie z innej beczki: zna ktos namiary na serwis manitou, gdzie sa odsylane amory? Czy wogole jest to gdzies w Polsce? Mozna by bylo sprawdzic, czy wogole ten amor tam jest i co sie z nim dzieje ...
Pozdrawiam
PS. Kiedy serwisujemy Twojego DJ? : DD
Tajniki konstrukcji bombera tez juz poznalem :P Teraz jak dostane znowu alfe to zobacze co w niej piszczy :D ...
Jesli o stance'a chodzi to gdybym juz tyle kasy wydawal na tego amora to czegos moge wymagac, prawda? I tak bym sie czerstwa bulka pochlastal na miejscu qbika :D Coz, moge jeszcze powiedziec, ze bledu zadnego w skladaniu nie bylo. Nie bylo takiej mozliwosci nawet. Az tak ciezko zrozumiec, ze wada fabryczna? ;/
A pytanie z innej beczki: zna ktos namiary na serwis manitou, gdzie sa odsylane amory? Czy wogole jest to gdzies w Polsce? Mozna by bylo sprawdzic, czy wogole ten amor tam jest i co sie z nim dzieje ...
Pozdrawiam
PS. Kiedy serwisujemy Twojego DJ? : DD
nie o to chodzi wiem że są takie tulejki/podkładki do zmiany skoku ale w górnych lagach na końcu czyli na samym dole są takie pierścienie metalowe i to one powodują to stukanie...
nie przejmuj się tym stukaniem i nie jest to żadna wada wrodzona ani konstrukcyjna.po prostu DJe tak mają z 2004roku :):)
pozdrower666
Laseklz
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=344007
nie przejmuj się tym stukaniem i nie jest to żadna wada wrodzona ani konstrukcyjna.po prostu DJe tak mają z 2004roku :):)
pozdrower666
Laseklz
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=344007
-
Ja wole Dj'a. Co do tematu to wydaje mi sie ze wiekszosc amorkow Marzocchi tak stuka bo kumpel ma EXR Comp w Specu i mu nakurwia przy wyciaganiu niesamowicie...Oddal amor do serwisu i wymienili olej,rozebrali go na czesci pierwsze i powiedzieli ze nic zlego niezauwazyli...A za to DJ wyskakuje cichutko...
narazie nie mam zamiaru wydawac kasy na serwis !! bo potrzebuje na koncowe popierdulki do bika !! ale pod koniec marca moze sie z nim do serwisu przejade !! jakby cos sie dalo zrobic to luzzz ( dam znac ) ale sadze ze nie jestem pierwszym ktory z takim czyms byl w serwisie i chyba nic na to panowie serwisanci nie poradza :/
a co do qbika to chlopak jest na granicy zalamania nerwowego :P [ wczesniej opisywane perypetie se static'iem ]wiec sie nim nie przejmujcie <lol> co do jego teorii apropo static'a to sie jeszcze okaze :P bo narazie z tego co pisza na forum to 3 na 3 sie spier ten tegowaly :/ wiec pozyjemy zobaczymy !!!
p.s. mi tam zawsze stance sie podobaly ale wygladaja dla mnie jak "klocki lego" :P i nie wzudzaja mego zaufania :|
pozdro !!
a co do qbika to chlopak jest na granicy zalamania nerwowego :P [ wczesniej opisywane perypetie se static'iem ]wiec sie nim nie przejmujcie <lol> co do jego teorii apropo static'a to sie jeszcze okaze :P bo narazie z tego co pisza na forum to 3 na 3 sie spier ten tegowaly :/ wiec pozyjemy zobaczymy !!!
p.s. mi tam zawsze stance sie podobaly ale wygladaja dla mnie jak "klocki lego" :P i nie wzudzaja mego zaufania :|
pozdro !!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54805 ...:]
-
- Kontakt:
http://www.marzocchi.com/template/detai ... getto=8462
na stronce marzocchi masz wszystko opisane poszukaj a znajdziesz
na stronce marzocchi masz wszystko opisane poszukaj a znajdziesz
Sklep Rowerowy Biketopia - http://biketopia.pl
po co ty sie w ogole jelopie [ qbik ] udzielasz na tym forum ??? a szczegolnie na tym topicu ??
wszyscy ci pisza ze model 2004 tak ma to ty wyskakujsz, ze w 2005 tego nie ma:| irytujesz mnie !! a ten twoj post to pewnie po to zeby zaszpanowac ze dj w koncu widziales :/
jedna prosba jak bedziesz mial cos lepszego od dj III to wtedy mozesz dopiero cos tu pisac a narazie siedz cicho i czekaj na static'a !!
pozdro !!!
wszyscy ci pisza ze model 2004 tak ma to ty wyskakujsz, ze w 2005 tego nie ma:| irytujesz mnie !! a ten twoj post to pewnie po to zeby zaszpanowac ze dj w koncu widziales :/
jedna prosba jak bedziesz mial cos lepszego od dj III to wtedy mozesz dopiero cos tu pisac a narazie siedz cicho i czekaj na static'a !!
pozdro !!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54805 ...:]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: