HFX-9 czy HOPEMono MINI ???
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
HFX-9 czy HOPEMono MINI ???
Własnie... co mi powiecie?? który komplecik wybrać??:> oba oczywiście nowe tegoroczne... wady zalety... prosze o konkretne wypowiedzi;-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
hmm.. Cosmos.. ale to w sumie nie ma więksego znaczenia do czego ja ich będę używał... powiem, że nie do XC.. więc na wadze mi nie zalezy... che je wpakowac do nowego full`a którego majstreuje na wiosne. HOPE`y mogę mieć w dość dobrej cenie, porównywalnej do HFX`ów... wiem że ludzie je chalą (hope).. ale słyszałem tez sporo niepochlebnych opinii.. dlatego najlepiej jesli wypowiedzieli by się użytkownicy.. jesli o HFXy chodzi to dobrze wiem jak to działa.. ale nie mam porównania do hope`a... minus hayesów to te pieprzone luzy które dość szybko się pokazują...
-
- Kontakt:
tzn nie o sorki.. źle sie wyraziłem.. owszem ma znaczenie do czego hampel będzie... ma bez problemy zatrzymać ok. 20kg rower + ja niecałe 70kg:) czasem rekreacyjne DH, troche po mieście ale głównie jakieś szybkie traski w dół po lesie... MONO mini przeznaczony niby do XC i enduro.. ale czy da rade?? ponoć lepszy od XT:)
BaDMaN: to nie o to tylko chodzi, żeby koło się w miejscu zatrzymywało, bo to i v-ką można <: plus tarczówek to modulacja. więc dobra tarczówka pozwoli się przejechać na przednim kole, a nie tylko zatrzymać (; dlatego porównywać należy pod różnymi względami: siła, modulacja, awaryjność...
merida kalahari, platformy wellgo, kierownica dabomb i topgun 25 mm <: zaiste hartkor (;
http://www.mtbr.com/reviews/disc_brake_ ... 3869.shtml
poczytaj sobie
poczytaj sobie