RS Psylo 2001 vs Duro vs Soul X
panowie odnosnie tego psylo to jakis macie uraz z dziecinstwa ?? stara was nie kochala ? czy co ?? slyszeliscie ze to sie jeb*** wszystko z czasem sie psuje ja sprzedalem shermana ostatnio bo kasy potrzebowalem i mam spowrotem psylo, zreszta to samo ktore mialem pol roku temu czyli qc qr 20 . amorek chodzi calkiem wporzadku, gown** prawda ze sa drogie uszczelki bo kosztuja 5zl !! za szt. amorek jesli jest na oske to jest calkiem sztywny ja jezdzilem malo z heblem ale jak zakladalem to juz coz duzego gucio albo hayes na 203 i amor nie wie co to sa luzy, jedyne co to sa slabe tlumiki w XC ale slabe jak sie je wyciaga :/ wtedy mozna polamac :P a odnosnie tego z allegro to dobra cena bo amorek widac po fotkach jest w zajebistym stanie a sadze ze jeszcze bys sie cos z cena ugadal z kolesiem
-
- Kontakt:
psylo coś tam cieknie.....skąd wiesz co jest w środku? Może okaże sie że tulei śłizgowych już nie ma, a teflon na górnych goleniach poruszajacy sie w środku jest juz zdarty:](widzialem juz cos takiego) jak padly uszczelki to wiadomo co wpada do srodka.... a co do duro to wytrzymuje rok i to bez mega strasznego katowania. Osobiscie go nie zepsulem, ale mam zwloki w domu
kurw/a ja swojej SL Psylo nigdy nie oszczedzalem, ile niedolotow, dziobakow poprostu nauki wybaczyła:D, potem ja sprzeda łem chcialem co innego i zal mi, jak tylko bede mial kase kupie sobie druga, wspanialy amor. Tyle co dbalem o jej regularne serwisy( sam sobie robilem), i tez mialem 2001 rok, wiadomo najgorszy po ultra krotkie slizgi, w 2002 sa juz 2 krotnie wyzsze apotem jeszcze sie zwiekszyły.
A teraz do tych duro pcheł jak mozna to kurw/a do Pyslo porownac ten kawał gowna. człwieku w Pyslo XC masz regulowane tlumienie ktore zeczywiscie cos zmienia, praca to przerasta wiekszosc towaru na rynku. Ci co jezdzili dluzej wiedza o co chodzi.
DO staraha szukaj jakiegos XC np. 2002 lub 2003, w 2003 była juz Hydracoil 2,(ma mocniejszy tlumik)
A i do pewnych ulomow XC nieznaczyłw w przypadku RS-a do crossu, choc sie nadawal bo mial juz w 2001 skok regulowany w zakresie 80-125, do teraz jest to najlepszy system(U-turn), a RS PSYlo byl tez C byl to OEM do rowerow tylko. SL - ma zupelnie inny tlumik, a RAce tlumik powietrzny, nie bede sie rozwodzil bo i tak niewielu zrozumie.
A swoja droga to ile jest uszkodzonych XC w stosunku do DJIII???
Strah jezdziles pewnie na DURo duzo tego jest, wes znajdz kogos kto da ci chwile pojedzic na RSie Psylo a sam zobaczysz,
A&K niestety RS to nie amor dla ciebie, je trzeba pielegnowac a odwdzieczaja sie, a ja nie widzialem startego teflonu<lol>, a czarna owca zdazy sie w srod najlepszych
A teraz do tych duro pcheł jak mozna to kurw/a do Pyslo porownac ten kawał gowna. człwieku w Pyslo XC masz regulowane tlumienie ktore zeczywiscie cos zmienia, praca to przerasta wiekszosc towaru na rynku. Ci co jezdzili dluzej wiedza o co chodzi.
DO staraha szukaj jakiegos XC np. 2002 lub 2003, w 2003 była juz Hydracoil 2,(ma mocniejszy tlumik)
A i do pewnych ulomow XC nieznaczyłw w przypadku RS-a do crossu, choc sie nadawal bo mial juz w 2001 skok regulowany w zakresie 80-125, do teraz jest to najlepszy system(U-turn), a RS PSYlo byl tez C byl to OEM do rowerow tylko. SL - ma zupelnie inny tlumik, a RAce tlumik powietrzny, nie bede sie rozwodzil bo i tak niewielu zrozumie.
A swoja droga to ile jest uszkodzonych XC w stosunku do DJIII???
Strah jezdziles pewnie na DURo duzo tego jest, wes znajdz kogos kto da ci chwile pojedzic na RSie Psylo a sam zobaczysz,
A&K niestety RS to nie amor dla ciebie, je trzeba pielegnowac a odwdzieczaja sie, a ja nie widzialem startego teflonu<lol>, a czarna owca zdazy sie w srod najlepszych
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
wsumie to nie jeździłem ani na duro ani na rs'ie, miałem kiedyś ns'a i wiem że on wodule nie działał. nie uparłem sie na duro, poprostu nie wiem jak to działa bo nawet tego w rękach nie miałem. na jakiegoś młodszego rs'a mnie nie będzie stać bo sie wykosztowałem na ramke:/.
a właśnie jest coś takiego jak dwupółkowy rs judy- co to takiego??
a właśnie jest coś takiego jak dwupółkowy rs judy- co to takiego??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: