no name do trialu kraków

misieek
Kontakt:

Post autor: misieek »

pierwszy akapit z książki wojtka:

"Jazda pod góre, na rozruszniku w fiacie 126p i jednoczesne jedzenie niskokalorycznych kostek toaletowych może spowodować wypchnięcie żeber przez jelita, podobny skutek odnosi się przy ciągłym resetowaniu komputera i ciągnięciu dzikiego osła za ogon co może uworzyć plame w kolorze krwisto czerwonym, wyrywanie włosów z nosa u nosorożca jest niebywale trudną czynnością która wymaga od człowieka; arogancji, elokwencji, sprawnych palców, wyczucia rytmu i znaniu języków obcych jeżeli spełniamy poniższe kryteria możemy przystąpić do dzieła, a mianowicie dodatnio naelektryzowaną szczoteczką do czyszczenia głośników komputerowych pocieramy nos danego nosorożca aż do wypadnięcia włosów, technika ta posiada wiele skutków ubocznych..........."

FILOZOFIA LUDZIE!
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

misiu miałeś nie zdradzać szczegółów no ale cóż pewnie dzięki temu złapią smaczek i kupią :)
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

ale wy macie najebane w tych lbach ;P
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Ja piernicze:) Wy jestescie poprostu Mooozzzgggiiii!!! A mi sie skojarzyli trialowcy z Taoizmem i tymi innymi buddyjskimi farmazonami... tj. Trialowiec na trialówce czuje się jak Ninja z kataną... tzn. wymahuje kółkami tu i tam, przezco dresy sie go boją... ale wezmy pod uwagę to ze ninja atakowali w nocy... a trialowcy działają w dzień (forma szpanu - w nocy nikt nie patrzy);]
Drugą opcją którą rozważyłem, ad. wypowiedzi Wojtka "bo tak" jest to, że nie trzeba byc trialowcem, kapucynem, hip-hopowcem czy chociazby księdzem Rydzykiem... poprostu trzeba się zastosować do twierdzenia (tautologii) "polak potrafi... BO TAK!!!"

no, to by było na tyle, to ze tez uwazam, ze duzo mysle to nie znaczy ze bede sie tu rozpisywal<lol>

3mta się!!!
www.feel-free.pl
ODPOWIEDZ