rama do streetu
rama do streetu
mam pytanie do was. Mam do wyboru kilka ramek i nie wiem co kupic: da bomb cr8, northshore street legal, dmr sidekick, moge tez kupic p2 w rozmiarze small, co byscie polecali do streetu ?
Jak lubisz szybko browarka obalic na bike to bierz Da Bomba Cr-8 :P A tak serio to teraz najlepszy jest chyba streetlegal - mozliwosc zamontowania pegow, budowa i czesci z bmx - wiec wszystko pancerne :) Do streetu bomba :D Za jakis tydzien bedzie mial moj kumpel (LeCtus - poszukajcie na forum. pisal juz o swoim sprzecie:)) wiec zapytajcie jego :)
--== United Merida Freeriders ==--
starryyy bier streetlegala czekam na tę rame ale wiem ze jest zajebista. Mufa pod support BMX rotor, pegi, poziome haki, dropouty jak w dobrym bmx ( chyba 4mm ale nie jestem pewien) no i ogólnie super porównaj da bomba a streetlegala ? i co streetlegal o niebo lepszy po **** ci otwieracz do piwa chcesz rame czy otwieracz bo ja ci moge tez sprzedac otwierzacz za 1000 zł =) z cro-mo oczywiscie
nie no ale tka powwaznie berz streetlegala
pozdro cozpek ;)
nie no ale tka powwaznie berz streetlegala
pozdro cozpek ;)
.................................. nic :/
"starryyy bier streetlegala czekam na tę rame ale wiem ze jest zajebista. Mufa pod support BMX rotor, pegi, poziome haki, dropouty jak w dobrym bmx ( chyba 4mm ale nie jestem pewien) no i ogólnie super porównaj da bomba a streetlegala ? i co streetlegal o niebo lepszy po **** ci otwieracz do piwa chcesz rame czy otwieracz bo ja ci moge tez sprzedac otwierzacz za 1000 zł =) z cro-mo oczywiscie
nie no ale tka powwaznie berz streetlegala "
1. mufa pod bmx- hmm fajnie ale po co skoro mozna wjebac juz do mtb lzejsza
2.ROTOR- magiczne slowo "rotor" sprawia ze wszyscy maja mokro w gaciach , trudno "ROTOR".
3.Porownalem da bomba do streetlegala i co ? wyszlo ze streetlegal ciezszy, no ale "ROTOR"
do technicznego strita , technicznego powtarzam, a nie najebiania po schodach z wysokosci 15m sztywna rama z amorem 150, czyli chodzi tu kurwa o budowe tzw. "park bike" a nie "tank bike", i to kryterium najlepiej spelnia dmr rythm czy jakos tak,albo jakies inne ramy z alu (tak wiem alu SUXX ). a panowie ktorzy mowia ze dmr do dupy, to powinno sie go uzywac z amorkiem 80mm tak.
nie no ale tka powwaznie berz streetlegala "
1. mufa pod bmx- hmm fajnie ale po co skoro mozna wjebac juz do mtb lzejsza
2.ROTOR- magiczne slowo "rotor" sprawia ze wszyscy maja mokro w gaciach , trudno "ROTOR".
3.Porownalem da bomba do streetlegala i co ? wyszlo ze streetlegal ciezszy, no ale "ROTOR"
do technicznego strita , technicznego powtarzam, a nie najebiania po schodach z wysokosci 15m sztywna rama z amorem 150, czyli chodzi tu kurwa o budowe tzw. "park bike" a nie "tank bike", i to kryterium najlepiej spelnia dmr rythm czy jakos tak,albo jakies inne ramy z alu (tak wiem alu SUXX ). a panowie ktorzy mowia ze dmr do dupy, to powinno sie go uzywac z amorkiem 80mm tak.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
hofmen:
"i to kryterium najlepiej spelnia dmr rythm czy jakos tak,<b>albo jakies inne ramy z alu </b>"
1. od kiedy dmr rythm jest z alu ??? przeciez dmr w ogole nie robi ram z alu!
2. do streetu ramki sa robione wlasnie z tego magicznego meterialu cromo
3. rotor to jest zajebista sprawa dla tych ktorzy chca krecic barspiny
4. cos sie tak przypierdolil do tej ramki ???
"i to kryterium najlepiej spelnia dmr rythm czy jakos tak,<b>albo jakies inne ramy z alu </b>"
4. cos sie tak przypierdolil do tej ramki ???
fer
gg 2737818
gg 2737818
zgadzam sie hoffek, jezdziles na dmr rytm ? ja nie mialem przyjemnosci. Ogolnie jarania sie rotorem tez calkowicie nie pojmuje. PO **** roto jak wystarczy dlugi kabel i na dodatek dziala ci hampel, a jak od bidy chcesz miec przedni to kupujesz kapsel czy jak to tam sie zwie z dziura i puszczasz kabel przez glowke. Co powiecie o ramie Brooklyn bikes ? A i jak tam twoj le toy sie trzyma, sprzedany ?
-
- Kontakt:
tak hofciu dobrze prawi
ja mam właśnie taka gwiazdke a head z dziurkom :)
Ja brałbym Dmr Rythm
rotor nom ja jush mam kisiel w majtach rotor wow bajer
a po choj to 3 lata ustawiania hamulca rzeby działam przyzwoicie
dobra streetowa korba mtb np Truvativ luftalarm
jeszcze w żadnej streetowce seryjnej korby bmx nie widziałem
np specialized p-street
bo korba bmx waży 3 kg a truvativ z suportem 1.5 kg i jeszcze ma fajnego grind plata na zębatce
dmr jest cromo i jest oka
nom street rower ma być troche lekki a nie 20 kg bo wszystko musi być z 100 procentowej stali
Luuuuz
ja mam właśnie taka gwiazdke a head z dziurkom :)
Ja brałbym Dmr Rythm
rotor nom ja jush mam kisiel w majtach rotor wow bajer
a po choj to 3 lata ustawiania hamulca rzeby działam przyzwoicie
dobra streetowa korba mtb np Truvativ luftalarm
jeszcze w żadnej streetowce seryjnej korby bmx nie widziałem
np specialized p-street
bo korba bmx waży 3 kg a truvativ z suportem 1.5 kg i jeszcze ma fajnego grind plata na zębatce
dmr jest cromo i jest oka
nom street rower ma być troche lekki a nie 20 kg bo wszystko musi być z 100 procentowej stali
Luuuuz
A tam
[quote="fer"]h
4. cos sie tak przypierdolil do tej ramki ???[/quote]
wujo chodzilo mi o inne ramy z alu, a dmr dalem jako przylkad ramy prawie idealnej do TECHNICZNEGO strita.
2. i widzisz mylisz pojecia znowu uogolniajac najebianie z 1948324metrowych schodow z techniczna jazda a'la BMX. mi akurat wydaje sie inaczej, a ramki do streetu moga byc robione z crmo ale co z tego ,wazne jest jak sie na tym jezdzi a nie czy rama ma tylny trojkat dl. 480mm no ale jest z cr-mo 41.4t wiec jest do streetu.
3. Dobrze ustawiony (uwaga magiczne slowo) "ROTOR" jest fajna sprawa, a powiedz mi ile Ty tych barspinow wykrecisz na raz ze rotoru potrzebujesz? ja mam linke ktora owinieta wokol glowki 3x i starcza na 4 bs w jedna strone co w polaczeniu z odkrecaniem w druga daje ilosc nielimitowana ale po *** jak zrobie na raz max 3?
4. chodzi o to ze ludzie ja wychwalaja ,wala konia itp. itd. a nikt procz paru osob na niej nie jezdzil tak czyli tzw. wiedza katalogowa.
4. cos sie tak przypierdolil do tej ramki ???[/quote]
wujo chodzilo mi o inne ramy z alu, a dmr dalem jako przylkad ramy prawie idealnej do TECHNICZNEGO strita.
2. i widzisz mylisz pojecia znowu uogolniajac najebianie z 1948324metrowych schodow z techniczna jazda a'la BMX. mi akurat wydaje sie inaczej, a ramki do streetu moga byc robione z crmo ale co z tego ,wazne jest jak sie na tym jezdzi a nie czy rama ma tylny trojkat dl. 480mm no ale jest z cr-mo 41.4t wiec jest do streetu.
3. Dobrze ustawiony (uwaga magiczne slowo) "ROTOR" jest fajna sprawa, a powiedz mi ile Ty tych barspinow wykrecisz na raz ze rotoru potrzebujesz? ja mam linke ktora owinieta wokol glowki 3x i starcza na 4 bs w jedna strone co w polaczeniu z odkrecaniem w druga daje ilosc nielimitowana ale po *** jak zrobie na raz max 3?
4. chodzi o to ze ludzie ja wychwalaja ,wala konia itp. itd. a nikt procz paru osob na niej nie jezdzil tak czyli tzw. wiedza katalogowa.
TwoFourPlayer