2 problemy z rama
2 problemy z rama
no wlasnie kupilem "nowa" ramke i teraz mam 2 problemy
1. nie moge wsadzic napinacza poniewaz przeszkadza mi dolna sroba od wahacza! dolna sroba wahacza jest tuz nad supportem! co mam w tej wytuacji zrobic? czy wziasc i wywiercic dziure na ta sriobe czy jest jakies inne rozwiazanie
2. w tej "nowej" ramie sa miski firmy FSA i gdy wsadzam swoje szajsowate stery do tych misek i zaciskam sroby to poprostu wszystko sie blokuje! i nie wiem co mam zrobic. czy mam kupic stery FSA czy jest jakies rozwiazanie!
1. nie moge wsadzic napinacza poniewaz przeszkadza mi dolna sroba od wahacza! dolna sroba wahacza jest tuz nad supportem! co mam w tej wytuacji zrobic? czy wziasc i wywiercic dziure na ta sriobe czy jest jakies inne rozwiazanie
2. w tej "nowej" ramie sa miski firmy FSA i gdy wsadzam swoje szajsowate stery do tych misek i zaciskam sroby to poprostu wszystko sie blokuje! i nie wiem co mam zrobic. czy mam kupic stery FSA czy jest jakies rozwiazanie!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale to co- mam isc ci je kupic??wez ramke chyba ze ktos ci tu poda jaki to rozmiar łozysk (musisz napisac jakie to stery - nie domyślimy się) i idz do sklepu i juz.
a w ramie to ja bym nei wiercił niczego i w niczym.niebardzo rozumiem w czym ci ten wachacz przeszkadza:| ale jak napiszesz dokładniej to moze ktos sie zlituje.
a w ramie to ja bym nei wiercił niczego i w niczym.niebardzo rozumiem w czym ci ten wachacz przeszkadza:| ale jak napiszesz dokładniej to moze ktos sie zlituje.
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wianki to takie cosie z kwiatow co niewiasty na glowy zakladaja.
a na serio - jak masz kulki lozysk w sterach to one sa wlasnie w wiankach. fotki nie bede Ci robil, bo:
a) uwazam ze jestes madrym chlopcem i sobie wyobrazisz
b) nie chce mi sie schodzic do zsypu i grzebac w czesciach zamiennych
a na serio - jak masz kulki lozysk w sterach to one sa wlasnie w wiankach. fotki nie bede Ci robil, bo:
a) uwazam ze jestes madrym chlopcem i sobie wyobrazisz
b) nie chce mi sie schodzic do zsypu i grzebac w czesciach zamiennych
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
hmm nie wiem czy to moze byc powod ale jak sie dobrze przyjzalem to zauwazylem ze lozysko zamias lezec nieruchomo to ono obraca sie wrez z kazdym ruchem kierownicy. a z logicznego myslenia wynika ze lozysko powinno lezec nieruchomo a stery maja sie obracac na tych kuleczkach w lozysku. czego tak nie jest?
-
- Kontakt: