Jaką kupić obręcz ??
Jaką kupić obręcz ??
Mam aganga i chce w końcu zmienić koło z tyłu bo ma 11 lat ( jeszcze ze starego roweru) :) Na początek od kumpla Będe brał jakąś standardową piaste z ośką za 10 zł no i zastanawiam się nad obręczą i szprychami. Jeżdżę głównie w FR i DJ. Myślałem nad Sunrims Mamuth i Alexrims DM 24 lub 32. Ktoś jeszcze doradzał mi coś takiego jak Halo combat.. ponąć przez duncona robione... A szprychy stare raczej nie będą pasowały :P no i też chce tanie i dobre :)
Co poradzicie ?
Co poradzicie ?
ja powiem dm24 - ale jak katujesz schodki to zaintestuj w dx 32 i dobre szprychy, np dt champion (:D) kolo 2 zl sztuka. to tyle
apropo dm18 - na las ok, hopki w lesie northshorey i inne duperaly sa dobre. ale nigdy wiecej schoow an tych obreczach!! tragedia, po jednym dniu do odcentrowania ;(
apropo dm18 - na las ok, hopki w lesie northshorey i inne duperaly sa dobre. ale nigdy wiecej schoow an tych obreczach!! tragedia, po jednym dniu do odcentrowania ;(
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
vuelta excalibur dh , jedyna sluszna obrecz...
Przezyje spoooro a kosztuje nic ;p
Dla mnie istnieja tylko 2 obrecze vuelta ex dh ( ;d ) i Atomlab trailpimp...
Atomlaby kupie jak nie bede mial na co kasy wydac a na razie vuelta przezyle juz niezle loty i jebniecia i zyje , centry praktycznie wogole nie ma. Tyle ze mam kolko zaplecione na kamol , idealnie sztywne.
Przezyje spoooro a kosztuje nic ;p
Dla mnie istnieja tylko 2 obrecze vuelta ex dh ( ;d ) i Atomlab trailpimp...
Atomlaby kupie jak nie bede mial na co kasy wydac a na razie vuelta przezyle juz niezle loty i jebniecia i zyje , centry praktycznie wogole nie ma. Tyle ze mam kolko zaplecione na kamol , idealnie sztywne.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
atomlaby
dajcie jakies linki do tych atomlabow :D
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
- Kontakt:
a ja mam pytanie.. w niedlugim czasie bede musial zlozyc sobie kola.. i teraz powiedzcie mi.. jaka wybrac piaste do obreczy alex rims dm 24 ? tylko zeby byla pod v breaki i w cenie tak gdzies do 75 zl.. i jeszcze jedno ? jak sie ma sprawa nypli ? i czy ta obrecz wytrzyma nauke streetu tak na poczatku :)?
obręcz....
hmm... Doradzacie koledze vuelta excalibur DH a nie wiemy czy Kolega chce pod tarcze czy pod V-ki...
www.pinkbike.com/photo/1927184