Bracia Rosjanie!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no proszę... to mi sie podoba... kilka dni od założenia tematu i już są rowery
:-) dobre!!!
a teraz na serio - niech ich nie sprowadza jedna firma, będzie konkurencja...
bo jak ceny będą za wysokie to się z ruskimi na stadionie szybciej dogadacie
jezeli rowerki wejda do sprzedazy w Polsce cenowo moga byc bezkonkurencyjne
ale... stronę atom racing znalazłem zupełnie przypadkiem a nie przeglądałem ruskich forum co piszą o ich rowerach - niech ktos inny zrobi pracę domową
p.s.
krabol szacuneczek za szybkie działanie :-)
aha i kurwa tylko czemu to Rusek potrafi a Polak nie :-(
czemu u nas nikt czegos takiego poskladac nie moze... czesi robia draga za 400 pln a my suburbana za 1000? ... i niech nikt mi tu nie mówi, że malucha porównuje do mercedesa bo wiem co mówię
:-) dobre!!!
a teraz na serio - niech ich nie sprowadza jedna firma, będzie konkurencja...
bo jak ceny będą za wysokie to się z ruskimi na stadionie szybciej dogadacie
jezeli rowerki wejda do sprzedazy w Polsce cenowo moga byc bezkonkurencyjne
ale... stronę atom racing znalazłem zupełnie przypadkiem a nie przeglądałem ruskich forum co piszą o ich rowerach - niech ktos inny zrobi pracę domową
p.s.
krabol szacuneczek za szybkie działanie :-)
aha i kurwa tylko czemu to Rusek potrafi a Polak nie :-(
czemu u nas nikt czegos takiego poskladac nie moze... czesi robia draga za 400 pln a my suburbana za 1000? ... i niech nikt mi tu nie mówi, że malucha porównuje do mercedesa bo wiem co mówię
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Podaje przyblizone specyfikacje sprzetu, ceny niestety musze zachowac dla siebie, chce je podac w tym tygodniu, jest jeszcze jeden wazny czynnik bez ktorego nie moge podac ceny, poniewaz znaczaca na nia wplynie (raczej na plus)
z moich wyliczen cena nie bedzie duzo wieksza niz podana w dolarach, mam nadziej ze jutro bede mogl wszystko ustalic, zamowienia realizowane w ciagu tygodnia od podania cen beda realizowane exprexowo, oczywiscie z odpowiednia znizka :]
wszystkich chetnych zapraszam jutro do DZWONIENIA, nie bede pisal tysiac razy tego samego na gg bo mi rece odpadna :(, chcecie cos wiedziec to pytac na forum, targujemy sie telefonicznie :]
rowery mamy juz zaklepane na polske :), wiec spokojnie mozecie dzwonic
Atom Urban
rama alu, sr xcp75 100mm, stery FSA + rotor, opony kenda krad, hampel formula, kenda 2,35
Atom Dirt Uno 24" okolo 1999
rama cr-mo, stance static, hampel avid, kenda 2,35
Atom Dirt
rama alu, marzok dirt jam, sora, hampel avida, maxxis 2,35, obrecze sun
mr dirt signature
rama cr-mo, przerzutka x7/x5, hample avida, amor dirt jam, osprzet atom, obrecze s.track, opony maxxis
atom DX 1
rama alu, 24 przerzutki ;/, amor gila t5 120 skoku, osprzet alivio/altus, hample tarcze Tektro, opona 2,35 kenda
dx 2
rama alu, korba eltoro RPM, przerzutki deore/alivio, hample hayes sole, amor sr xcp 120 skoku, piasty formula, oponki 2,35 kenda
dx 3
rama alu, manitou splice comp 130, przerzutki x5/x7, hample hayes hfx9, , obrecze dm 24, opony maxxis ignitor 2,35
dx team edition
rama alu, manitou splice 100-130, sram x7/x9, hayes hfx 9 HD, truvativ hussefelt, opona maxxis lopez 2,35
atom CCCP
rama alu, poziome haki, rock shox duke SL 100 mm, sram x7/x9,hayes 9 HD, piasty formuli, obrecze rhyno lite XL, piast formuli, ISIS,
atom nortshore
rama alu, stance blunt 150, dumper dnm burner RC, shimano XT, sram attack, hayes 9, oponki maxxis 2,5
atom RS 7
rama alu, boxxer race, dumper X Fusion Vector DH, Sram x9, korba race face, single track, oponki 2,35
Pozdrawiam
AdamKrawczyk
z moich wyliczen cena nie bedzie duzo wieksza niz podana w dolarach, mam nadziej ze jutro bede mogl wszystko ustalic, zamowienia realizowane w ciagu tygodnia od podania cen beda realizowane exprexowo, oczywiscie z odpowiednia znizka :]
wszystkich chetnych zapraszam jutro do DZWONIENIA, nie bede pisal tysiac razy tego samego na gg bo mi rece odpadna :(, chcecie cos wiedziec to pytac na forum, targujemy sie telefonicznie :]
rowery mamy juz zaklepane na polske :), wiec spokojnie mozecie dzwonic
Atom Urban
rama alu, sr xcp75 100mm, stery FSA + rotor, opony kenda krad, hampel formula, kenda 2,35
Atom Dirt Uno 24" okolo 1999
rama cr-mo, stance static, hampel avid, kenda 2,35
Atom Dirt
rama alu, marzok dirt jam, sora, hampel avida, maxxis 2,35, obrecze sun
mr dirt signature
rama cr-mo, przerzutka x7/x5, hample avida, amor dirt jam, osprzet atom, obrecze s.track, opony maxxis
atom DX 1
rama alu, 24 przerzutki ;/, amor gila t5 120 skoku, osprzet alivio/altus, hample tarcze Tektro, opona 2,35 kenda
dx 2
rama alu, korba eltoro RPM, przerzutki deore/alivio, hample hayes sole, amor sr xcp 120 skoku, piasty formula, oponki 2,35 kenda
dx 3
rama alu, manitou splice comp 130, przerzutki x5/x7, hample hayes hfx9, , obrecze dm 24, opony maxxis ignitor 2,35
dx team edition
rama alu, manitou splice 100-130, sram x7/x9, hayes hfx 9 HD, truvativ hussefelt, opona maxxis lopez 2,35
atom CCCP
rama alu, poziome haki, rock shox duke SL 100 mm, sram x7/x9,hayes 9 HD, piasty formuli, obrecze rhyno lite XL, piast formuli, ISIS,
atom nortshore
rama alu, stance blunt 150, dumper dnm burner RC, shimano XT, sram attack, hayes 9, oponki maxxis 2,5
atom RS 7
rama alu, boxxer race, dumper X Fusion Vector DH, Sram x9, korba race face, single track, oponki 2,35
Pozdrawiam
AdamKrawczyk
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
-
- Kontakt:
dzizus krajst jak mniej wiecej takie same to chcialem powiedziec ze urban wychodzi 1258 zeta!!!!!wow man.hampel nie jakis rst tylko formula która ma szanse hamowac.stery nie jakies yighchcenghengshin tylko fsa..sieeezzzuu
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi