Cszyvy.....chyba nigdy nie rozwiązywałeś rebusików w stylu "znajdź 5 różnic", a może jesteś tylko ślepy. To do czego podałeś linki jest zupełnie inne......zaczynając na naklejkach, poprzez inną koronę, brak teflonu, inne haki i mocowanie do hamulca, a na średnicy goleni kończąc.
[b]siwy-84[/b] ale całkiem inna korona...
co was piersi bolą??? to jest M?? nalepka ma czarno-białe M wiec nalepke tesz pewnie kupił na alllegro... 18,+ kosht wysyłki ehhh wałcheZZa kręci pan
Odkręcane podkowy miały wszystkie bombery do roku '99 włącznie. W roku 2000 pojawiła się podkowa "M" i wszystkie oprócz Mosterów i tegorocznego D-Streeta to już takie jednolite konstrukcje. Nie mam jedynie katalogu z 2000 roku, tam chyba był jeden model Z1-CR 130mm z osobną podkową.
ja widziałem dzisiaj w krk rowerek który miał amorka jakiegos z5 chyba z 99 roku...i wygladał tak samo...tylko że był srebrny..i miał gdzies z 70 - 80 skoku :/ i miał tłumienie powietrzne...i rozkrecana korone...jednym słowem...to musi być RST!!!!!!! :>
mam aerose i wyglada inaczej..
ale i tak wydaje mi sie ze to nie jest bomber..:|
poza tym bombery mają charakterystyczne mocowanie hamulca tarczorwego a ten ma takie "normalne"..
nie iwem jak było w starych modelach ale wałek jest niezły.
pozdro
to nie jest aerosa tylko jakies stare gówno dolne golenie sobie moga być,ale góre to ten z pinka ma na bank od manitou blacka tylko przemalowaną,tak mi to przynajmniej wygląda,tylko że na tym djeciu niestety nie widac tych dziurek w koronie po bokach.