nowe forum - piszcie tutej
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie wiem nie znam sie na takiej robocie w html'u czy czymś,ale napewno to nie był tydzień o którym informowaliscie na linku forum,gdy je budowaliscie
po 2 zeby te rozmiary czcionki(nie wspominajac że jest chyba brzydka) były sensowne to albo wszyscy musiliby być półślepi albo mieć 30 calowe monitory,a raczej nie maja ich wszyscy
po3 podzielam powyższa opinię;] i mam wrazenie ze to forum sie trochę
'ziomalowało',na górze nieudolne chaotyczne graffiti,opatrzone 'ziomalskimi strzałeczakami,może przesadzam ale jestem wyczulony na ekspansję hip-ho-pop-'kultury' :)
ale w sumie teraz to najażniejszy jest wg.mnie pkt 2
po 2 zeby te rozmiary czcionki(nie wspominajac że jest chyba brzydka) były sensowne to albo wszyscy musiliby być półślepi albo mieć 30 calowe monitory,a raczej nie maja ich wszyscy
po3 podzielam powyższa opinię;] i mam wrazenie ze to forum sie trochę
'ziomalowało',na górze nieudolne chaotyczne graffiti,opatrzone 'ziomalskimi strzałeczakami,może przesadzam ale jestem wyczulony na ekspansję hip-ho-pop-'kultury' :)
ale w sumie teraz to najażniejszy jest wg.mnie pkt 2
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
Re: nowe forum - piszcie tutej
[quote="nikom"]no wiec jakims cudem udalo sie... piszcie co sadzicie o zmianach. puki co nie wszystko udalo sie wykonczyc wiec zglaszajcie ew. jakies poprawki. pozdr[/quote]
dziala cytowanie?:)
dziala cytowanie?:)
gg# 1594401