Londyn - sklepy - miejscówki ???

alicef
Kontakt:

Londyn - sklepy - miejscówki ???

Post autor: alicef »

Cze wszystkim, w sierpniu wyieram sie na 2 - 3 tygodnie do Londynu i mam kilka pytań. Więc zacznijmy, nie wiecie gdzie i czy są wogóle jakieś sklepy w centrum ewentualnie w 2 strefie gdzie dostałbym jakieś dobre częsci albo ciuchy rowerowe....Inne pytanie to czy wogóle się opłaca coś kupować w UK i gdzie są jakieś dobre miejscówki konkretnie skateparki, bo chciałby popatrzec na jakiś ludzi którzy umiją sporo ( w takim miejście musi troche ich być i gdzieś muszą się spotykac )....Proszę więc was o pomoc :)
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

Pamietam jak bylem 7 lat temu w Londynie, jak wszedlem do rowerowego to sie przerazilem, bo wszystko bylo 3x drozsze :|
No ale co sie dziwic jak funt wtedy byl prawie po 7 zl. Teraz zreszta duzo tanszy nie jest chyba...
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]

[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

założ post na pinku tam może ci więcej powiedzą o miejscówkach bo w polsce podróż z rowerem do Uk to marzenie no ale ostatnio już coraz bardziej do spełnienia
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

na southside sa fajne miejscowki, murki banki ale to bardziej skateowe..
www.hcfr.pl !!
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

ja w piatek sie wybieram do londynu, postaram sie polazic po sklepach i jak kogos spotkam to sie dowiem o miejscowki...
wiec odpowiem ci jak wroce...
orzelxxx
Kontakt:

Post autor: orzelxxx »

Sklepow jest sporo, ale ceny to przesada. Jedyną opcja jest więc kupienie czegos po przecenie itp.
Jak pojdziesz na dworzec czy na stacje metra, to leza tam rózne mapy Londynu, i jest mapa rowerowa z zanaczonymi sklepami sciezkami itp. Ona bedzie twoim przewodnikiem ;)

pzdr
orzelxxx
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

tam są funty jeżeli dobrze pamiętam to jak będziesz chciał coś kupić to chyba Zbankrutujesz jak coś kupisz
The Power Is On Your Side !!!
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

trafalgar square z tego co pamiętam to fajna miejscówka, są tam murki schodki i inne pierdoły. Byłem w Londynie jak miałem 6 lat czyli jakieś 8 lat temu i w sumie niewiele pamiętam. A ceny jakie tam są?? bo mam mozliwość kupienia tam jakiś części.
gg:3558924
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

bywam w londynie często

moje dwa ulubione sklepy są koło London Dungeon za tower of london przez tower bridż 2 ulica w lewo spox bo tanie ciuhy mają i żeczy azonica
Pedały A frame za 39 funtów kupiłem
ale tak wogóle to drogo jest ok 2 razy drożej niż w plsce dla przykładu Dj 2004 III kosztuje 349 funtów więc sami wiecie

Fajne miejscówki na trafalgar square są spox schody ale gonią z bikami
Picadilly circous tam jest spox i dużo ludzi
pod mostem koło sheakspire globe jest skate park zajebisty
ten duuuzy park tam tesh jest spox

ale ogólnie to tam fajnie jest i nikt ci roweru nie zajebie
A tam
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

radze do londynu wziac jakies czesci - nowe, z paragonem. bedac tam ostatniego lata zawiozlem komplet gustavow - zarobilem 400zl. co do miejscowek to sie nie orientuje, kiedy tam mieszkalem czesto wybieralem sie na wimbledon commons, mozliwe ze tam cos powstalo jest to poprostu wielki zapuszczony park. na pewno sa tam jakies fajne zjazdy, ale nic wiecej nie wiem.
www.trialshop.pl
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

ja zaraz wyjezdzam, chociaz wszyscy napisali co gdzie jest to i tak sie porozgladam...:P
ODPOWIEDZ